Cel mai penibil moment de la nunta lui Brigitte cu Pastrama! Au vrut sa fie romantici, dar s-a ales praful! FOTO

Publicat: 08 iul. 2019, 11:34 Autor: D. C. News 3

Au deshis o cutie din care trebuiau sa zboare spre cer fluturi negri doar ca fluturii au avut alte planuri si au intrat sub voal si i s-au asezat miresei pe fata.

Cel mai penibil moment de la nunta lui Brigitte cu Pastrama! Cei doi soti au vrut sa aiba parte de nunta anului, dar unul dintre momentele cheie s-a transformat intr-un fiasco total dupa ce surpriza cu „fluturii” a esuat. Daca sunteti familiarizati cu nuntile probabil stiti ca unii dintre miri prefera ca la finalul cununiei religioase, atunci cand ies din biserica sa elibereze cativa porumbei albi care sa zobare chiar din fata lor.

Ei bine, Brigitte si Pastrama au vrut ceva mult mai stilat de atat pentru ca porumbei are toata lumea, asa ca ei au ales fluturi. Da, fluturi…care trebuiau sa zobare dintr-o cutie unde au fost inchisi toata ziua si sa creeze un moment foarte romantic. Doar ca fluturii nu prea pot fi „dresati” la fel ca porumbeii sa zboare la comanda si sa se intoarca mai tarziu in cutia lor, asa ca a iesit un moment mai degraba penibil.

Cel mai penibil moment de la nunta lui Brigitte cu Pastrama

La un moment dat in timpul ceremoniei religioase Florin Pastrama s-a ridicat de pe scaun si a adus o cutie alba si i-a desfacut capacul chiar in fata lui Brigitte. Desi initial fluturii au refuzat sa zobare, mai multa lume crezand ca au murit, imediat dupa ce cutia a fost putin agitata si-au luat zborul.

Ce cadou de nunta a primit Brigitte Sfat de la Oana Roman! Ce de fite, nene! FOTO

Dar a fost un zbor scurt, au intrat pe sub voalul miresei si au „cazut” peste tot pe trena ei. Brigitte s-a speriat si s-a chinuit sa-si scoata fluturii de sub voal.

Scandal inainte de nunta! Brigitte l-a prins pe Pastrama la striptease! „Eu nu intru aici, e chiar striptease real” / „N-am baut nimic, le-am zis ca sunt pocait!” VIDEO

Ceea ce trebuia sa fie un moment romantic si care sa arate foarte bine pe filmare sau in poze s-a transformat rapid intr-o bataie de cap ca sa fie inlaturati fluturii. Brigitte a incercat sa fie cat mai naturala dar s-a vazut clar in imagini ca nu i-a placut deloc atunci cand mai multi fluturi s-au asezat pe fata ei.

Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama, live pe Facebook! Mirele a vrut ca toata lumea sa il vada asa VIDEO

 

Publicat: 08 iul. 2019, 11:34 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă