Sotia lui Vinnie Jones a murit de cancer. Tanya avea 53 de ani si se lupta de 6 ani cu boala

Publicat: 08 iul. 2019, 09:47 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Vesti triste pentru un indragit actor de la Hollywood si fost jucator de fotbal. Jumatatea lui s-a stins din viata dupa o lupta cu cancerul.

Sotia lui Vinnie Jones a murit de cancer. Tanya avea 53 de ani si se lupta de 6 ani cu boala nemiloasa. Aceasta a murit inconjurata de familie, in resedinta pe care actorul o are in Los Angeles, informeaza The Sun.

„La ora 8.46 AM, sotia lui Vinnie Jones, Tanya Jones, a incetat din viata, dupa o lupta grea cu boala. Tanya a murit linistita, in resedinta familiei din Los Angeles. A fost inconjurata de sotul ei, Vinnie, fiica lor si alti membri ai familiei lor.

Vinnie si familia lui va roaga sa pastrati decenta si intimitatea familiei, in aceste clipe grele. Este o perioada devastatoare”, a marturisit purtatorul de cuvant al actorului de la Hollywood.

Sotia lui Vinnie Jones a murit de cancer

O sursa a marturisit ca starea de sanatate a femeii s-a inrautatit in ultimele saptamani. In 2013, actorul a marturisit ca atat el, cat si sotia lui, sufera de melanom. Este vorba de cel mai serios tip de cancer de piele. Sotia lui, Tanya, avea deja probleme grave de sanatate.

Cameron Boyce a murit la 20 de ani! Tanarul a fost gasit fara suflare, in casa

La 21 de ani, aceasta a suferit in transplant de inima. Apoi a fost depistata si tratata de cancer cervical, de doua ori. Cei doi soti au suferit de aceeasi boala, in ultimii ani. Cei doi soti au luptat impreuna cu cancerul, dar Tanya a fost invinsa.

Eva Mozes Kor a murit! Romanca supravietuise Holocaustului si experimentelor lui Mengele

Sursele sustin ca starea ei s-a deteriorat in ultimele 2 saptamani. Sotul ei se pregatise pentru ce este mai rau. Se pare ca Tanya a simtit ca va muri. Cei doi s-au casatorit in 1994 si au impreuna o fetita.

Catalin a murit dupa ce a fost agresat in trafic! A stat in coma o saptamana inainte ca organismul sa cedeze

Publicat: 08 iul. 2019, 09:47 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă