Cameron Boyce a murit la 20 de ani! Tanarul a fost gasit fara suflare, in casa

Publicat: 07 iul. 2019, 14:55 Autor: D. C. Vedete

Vedeta Disney din 'The Descendants' si 'Grown Ups' a fost gasit fara suflare. Tanarul actor in varsta de 20 de ani avea toata cariera in fata.

Cameron Boyce a murit la 20 de ani. Tanarul actor s-a stins din viata ieri, pe 6 iulie 2019, in somn. La primele cercetari, se pare ca tanarul a suferit o criza in timp ce dormea. Cauza mortii a fost anuntata, momentan, ca o ‘conditie medicala permanenta’.

„Va anunt cu durere in suflet ca, in aceasta dimineata, Cameron a incetat din viata. A murit in somn in urma unei crize care a fost cauzata de o conditie medicala pe care o avea si pentru care se trata.

Cameron Boyce a murit la 20 de ani

Lumea a pierdut, fara indoiala, un suflet puternic. Amintirea lui va dainui datorita bunatatii si compasiunii pe care o avea pentru cei din jur. Toata lumea il iubea pe Cameron Boyce. Si el ii iubea la randul lui.

Suntem complet devastati si va rugam sa pastrati discretia in jurul mortii sale. Este o perioada dificila pentru toata lumea, mai ales pentru familie. Vrem sa il jelim in pace pe fiul si fratele nostru mult iubit”, a anuntat purtatorul de cuvant al familiei Boyce.

Eva Mozes Kor a murit! Romanca supravietuise Holocaustului si experimentelor lui Mengele

Cine era Cameron Boyce

Tanarul actor din Los Angeles a devenit celebru in urma show-ului tv Jessie, difuzat de Disney Channel. Apoi a semnat cu franciza ‘Descendants’. Cel mai bun rol al carierei sale a fost in franciza ‘Grown Ups’ si ‘Grown Ups 2’, alaturi de Adam Sandler.

Un barbat a murit din cauza unei infectii cu salmonella, dupa ce a mancat ceva bizar

Cameron Boyce urma sa apara in mai multe seriale HBO. Ar fi semnat pentru serialul ‘Mrs. Fletcher’, dar si pentru spin off-ul din ‘American Satan’, care se va numi ‘Paradise City’. In 2018, tanarul a fost premiat cu Pioneering Spirit Award de la Gala Thirst, informeaza unilad.co.uk.

Hamude de la Puterea Dragostei e in doliu! Prietena lui buna a murit

Publicat: 07 iul. 2019, 14:55 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă