Un barbat a murit din cauza unei infectii cu salmonella, dupa ce a mancat ceva bizar

Publicat: 03 iul. 2019, 10:45 Autor: Simona Life
Un barbat a murit din cauza unei infectii cu salmonella, dupa ce a mancat ceva bizar

Moarte stranie a unui barbat, dupa ce infectia puternica i-a adus sfarsitul, spre disperarea familiei.

Un barbat a murit din cauza unei infectii cu salmonella. Totul s-a intamplat cand David Dowell a aceeptat o provocare putin ciudata, iar 10 zile mai tarziu s-a intamplat tragedia.

Barbatul, in varsta de 34 de ani si tatal a trei copii, a fost dus de urgenta la spital, unde s-a descoperit ca sufera de o puternica infectie cu salmonella.

Un barbat a murit din cauza unei infectii cu salmonella

Un barbat a murit din cauza unei infectii cu salmonella

Initial s-a crezut ca are doar o durere puternica de stomac si ca nu este nimic grav, insa infectia s-a raspandit rapid, aducandu-i sfarsitul bietului barbat.

Au trecut cateva luni de la disparitia sa, insa familia inca nu se poate impaca cu ideea si cauta raspunsuri pentru moartea acestuia, fiindca nu inteleg cum s-a intamplat totul.

„Se simțea rău, iar în momentul când a început să vomite și era verde, au sunat la ambulanță”, a spus sora acestuia. „Când au ajuns acolo, paramedicii nici nu au vrut să-l ia la spital. Au zis că are doar ceva la stomac”, a spus si sotia bărbatului, potrivit Antena3.

Aceasta infectie cu salmonella cauzeaza diaree, crampe la stomac dar si febra, vreme de multe zile. Insa starile lui David au fost mult mai rele, fiindca acesta vomita verde, urina era de culoare neagra, stomacul i s-a umflat extrem de mult iar plamanii s-au inundat cu lichid.

Sotia sa nu-si poate explica cum s-a intamplat asta, insa crede ca totul a inceput atunci cand David a mancat o soparla, in timpul unei provocari ciudate primite de la prietenii sai.

Publicat: 03 iul. 2019, 10:45 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă