Alexandru Arsinel, de URGENTA la spital! A fost internat la Terapie Intensiva. Ce se intampla cu actorul

Publicat: 02 Jul. 2019, 21:27 News 3

Vesti proaste despre celebrul actor, luni seara, 1 iulie. Fostul partener al regretatei Stela Popescu are probleme grave de sanatate.

Alexandru Arsinel, de URGENTA la spital! A fost internat la Terapie Intensiva. Acesta a ajuns la spital impreuna cu sotia sa dupa ce i-a scazut tensiunea. Medicii au hotarat sa il interneze de urgenta luni seara, cand acesta a ajuns la spital. Informatia a fost publicata abia a doua zi.

Dupa o serie de investigatii amanuntite, Alexandru Arsinel a fost externat din spital azi, marti, 2 iulie. Din fericire, actorul se simte bine. Medicii au decis sa il interneze pentru o zi deoarece voiau sa ii supravegheze starea de sanatate. Actorul, cat si sotia lui, sunt batrani si au grave probleme de sanatate.

Alexandru Arsinel, de URGENTA la spital

„Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul. Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin” a spus Alexandru Arșinel, potrivit Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

„A fost ținut în spital, avea tensiunea 8 cu 6. A fost pus la aparate și, în această dimineață, a început să fie bine. Medicii au vrut să-l țină în spital, însă Alexandru Arșinel și-a dorit să plece acasă”, potrivit surselor spynews.ro.

Arsinel a facut transplant de rinichi in aceeasi zi in care s-a inscris pe lista de asteptare! Multi pacienti asteapta ani de zile un transplant!

Alexandru Arsinel, bolnav din cauza supararilor

„Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi”, a povestit actorul, potrivit spynews.

Alexandru Arsinel, chinuit de varsta! Azi implineste 80 de ani, dar el si sotia lui au probleme mari: „Soția mea e paralizată toată, eu iau 20 de pastile pe zi”

Publicat: 02 Jul. 2019, 21:27 News 3
Pe aceeași temă