S-a sinucis inainte de BAC! Elevul era premiant, iar colegii l-ar fi adus in pragul suicidului

Publicat: 02 iul. 2019, 17:21 Autor: madalina m. Ciao.ro

Un caz tragic s-a petrecut in Hunedoara, de curand. Totul inainte de inceperea examenului de Balacaureat.

S-a sinucis inainte de BAC! Este vorba despre un adolescent premiant, care tocmai absolvise clasa a XII-a. Elevul se pregatea pentru a sustine Bacalaureatul si a fost gasit fara suflare la marginea orasului Petrila, din judetul Hunedoara.

In momentele in care a fost gasit, baiatul purta un tricou cu un mesaj infiorator. Se pare ca acestea au fost ultimele cuvinte pentru colegii care l-ar fi chinuit la scoala. Pe tricoul lui George Costache era scris „The Walking Dead” (n.r.: Mortul Umblator). Se pare ca alegerea nu a fost una intamplatoare.

S-a sinucis inainte de BAC!

S-a sinucis inainte de BAC

La scoala, acesta era adesea batjocorit de catre colegi si poreclit „Zombie”. Toate acestea s-ar fi intamplat pentru ca baiatul facea parte dintr-o familie modesta si fara posibilitati materiale. Din pacate, pentru ca a fost ridiculizat constant si umilit, adolescentul a ales sa se spanzure.

George a fost gasit fara suflare la marginea orasului Petrila, in seara dinaintea primei probe scrise din cadrul examenului de BAC. Prietenii sai au povestit ca el nu a mai suportat sa fie umilit, noteaza digi24.ro.

Elevul din judetul Hunedoara era cunoscut drept un baiat constiincios, care fusese si premiant. Cea mai apropiata relatie o avea cu o adolescenta pe care a cunoscut-o in mediul online. Tanara a postat un mesaj sfasietor, pe Facebook, imediat ce s-a aflat ca baiatul a murit.

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura; ți-au zis ZOMBI. Așa că ai decis sa pui capăt, agățandu-te și lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simțit și îmi pare așa rău că în ultimul timp n-am mai fost așa apropiați. Știu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alții să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simțit tu”, este mesajul postat de tanara pe retelele sociale.

In momentul de fata, oamenii legii din Petrila fac cercetari. Cristian Tatra, seful institutiei, a transmis ca nu exista indicii de comitere a vreunei fapte penale. Georghe Costache absolvise liceul cu o medie de peste 9. Si-a petrecut ultima zi din viata alaturi de familie si nu ar fi dat nici un semn ca era tulburat in vreun fel.

Publicat: 02 iul. 2019, 17:21 Autor: madalina m. Ciao.ro
Pe aceeași temă