Un copil a fost ucis de un HOT! Tragedia s-a petrecut in Hunedoara

Publicat: 24 Jan. 2019, 15:47 News 3
Un copil a fost ucis de un HOT! Tragedia s-a petrecut in Hunedoara

Drama pentru o familie din Hunedoara, unde un copil de 6 ani a fost ucis de un hot.

Se pare ca micutul a fost ucis de robinetul unui tub de oxigen, care a ricosat, lasandu-l fara viata. Se pare ca hotul incerca sa desfaca robinetul acleui tub de oxigen, insa copilul i-a stat in cale.

Tragedia s-a intamplat in decursul acestei zile, in Hunedoara, cand copilul de sase ani se intorcea acasa de la un magazin din proximitatea blocului in care locuia.

Un copil a fost ucis de un HOT

Un copil a fost ucis de un HOT

Se pare ca un vecin a gasit tubul de oxigen in zona unei ghene de gunoi, potrivit verificarilor politistilor. Acestia au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa.

„În momentul manipulării, tubul a ricoşat din cauza presiunii acumulate în interior şi a lovit un copil de 6 ani, care se afla pe aleea din curtea blocului şi se întorcea acasă de la un magazin din apropiere.

Copilul rănit a fost transportat cu un autoturism de ocazie la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Hunedoara, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat”, a spus pirtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu, citat de Agerpres.

Publicat: 24 Jan. 2019, 15:47 News 3
Pe aceeași temă