Tragedie! Un copil a murit de gripă după ce mama a refuzat tratamentul prescris de medic!

Publicat: 08 Feb. 2020, 13:05 News
Tragedie! Un copil a murit de gripă după ce mama a refuzat tratamentul prescris de medic!

Un copil de patru ani din Statele Unite a murit de gripă, după ce mama lui a refuzat să îi dea medicamentul prescris de medic.

În schimb, mama micuțului care a pierdut lupta cu boala a intrat pe pagina de Facebook a uneia dintre cele mai mari comunități de militanți antivaccin de peste Ocean și a cerut acolo sfaturi despre tratamente naturiste.

Femeia a spus că i-a dat copilului vitamina C și i-a făcut frecții cu ulei de mentă și lavandă, la fel și altor doi frați de-ai lui, diagnosticați cu gripă.  Militanții antivaccin au sfătuit-o să încerce și cu soc sau cimbru, ambele plante nefiind, însă, recomandate de medici în cazuri de gripă. relatează digi24.ro.

Băiatul de patru ani a început să se simtă tot mai rău și a ajuns la spital, iar după 4 zile de internare nu a mai putut fi salvat.

Statele Unite se confruntă în această perioadă cu una dintre cele mai violente epidemii de gripă din utlimii ani: peste 19 milioane de îmbolnăviri, dintre care 180.000 de persoane spitalizate cu complicații. Cel puțin 10.000 dintre ele nu au mai putut fi salvate.

Publicat: 08 Feb. 2020, 13:05 News
Pe aceeași temă