Imagini revoltătoare! Mama copilașului mort la Pecineaga a fost filmată dansând pe manele la scurt timp după tragedie

Publicat: 05 Dec. 2019, 11:40 News
Imagini revoltătoare! Mama copilașului mort la Pecineaga a fost filmată dansând pe manele la scurt timp după tragedie

Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de opt ani, a dispărut de acasă, din localitatea Pecineaga, pe 1 noiembrie. Băiatul a fost găsit, o săptămână mai târziu, mort într-un bazin de colectare al unor ferme de porci din zona respectivă.

Necropsia efectuată în cazul băiatului de opt ani din Pecineaga a arătat faptul că aceasta a murit înecat. Oamenii legii au explicat că la două ore după ce au fost sesizaţi de dispariţia copilului, acesta a fost identificat pe camerele video în zona unui podeţ.

Recent, pe internet a apărut o înregistrare cu mama băiatului care la scurt timp după această tragedie a fost filmată într-o discotecă în timp ce dansa pe manele. Dacă unii sperau ca aceste imagini să fie vechi, martori din comună susțin că imaginile sunt recente. Drept dovadă că femeia poartă doliu, o eșarfă neagră.

Care mamă?! Asta-i mamă? Nu o mai numiți așa, vă rog frumos. Mamă e o icoană pentru copilul ei, ceea ce, asta nu e/ A fost tatăl judecat, aș fi vrut să existe o filmare și cu el să se vadă cum muncește pentru o pâine în continuare pentru ceilalți copii, nu ca asta, care de fațadă a plâns în fața lumii și a camerelor/ Poate e video mai vechi, nu cred că ar avea tăria să danseze acum ori nu mai este normală la cap după o așa durere. Eram martor. Și video nu lua amploare altfel! Dacă nu era adevărat! Nu vorbi în necunoștință de cauză și îi lua apărarea in continuare!/ Așa am sperat și eu, că e video vechi, dar are doliu la gât/ Băi fraților, voi nu înțelegeți că a vazut-o lumea în discotecă sâmbătă? Ce tot încercați să o scoateți că poate e vechi. Și auzi la unii, poate a intrat în depresie… în depresie nu se intră așa, sa te duci la discotecă, asta se numește nepăsare… Dacă era în depresie, stătea în casă și se gândea încontinuu la copilaș”, sunt doar câteva dintre comentariile postate pe Internet. 

Publicat: 05 Dec. 2019, 11:40 News
Pe aceeași temă