Vești de ultimă oră despre Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga

Publicat: 06 Nov. 2019, 13:31 News 2
Vești de ultimă oră despre Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga

Timpul trece, iar speranțele familiei lui Iulian ca acesta să fie în viață, scad cu fiecare zi în care băiețeul care a dispărut sâmbătă din localitatea Pecineaga din județul Constanța este de negăsit.

Potrivit ultimelor informații, copilul a fost surprins sâmbătă, pe camerele de supraveghere amplasate pe casa unui localnic. Imaginile confirmă că băiatul s-a apropiat de un bazin de colectare a dejecţiilor. Salvatorii au apelat la scafandri specializaţi în scufundări la mare adâncime. Mai întâi, au scos dintr-un bazin, în care se presupune că ar fi alunecat copilul, peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecţii. În zonă sunt şase bazine de deversare a dejecţiilor, fololsite de proprietarii fermelor din localitate. Doar două sunt pline.

Vești de ultimă oră despre Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga

Vom continuă cu golirea celui de-al doilea bazin până când adâncimea le va permite scafandrilor privați, sosiți și aceștia în sprijin, să între pentru a se încerca căutarea copilului„ a precizat Anca Chiriţă, purtător de cuvânt la ISU Dobrogea.

Iulian Alexandru Biţică are 8 ani şi este din comuna Pecineaga. Băiatul a dispărut sâmbătă după-amiază, chiar din fața casei sale. Părinții au alertat imediat autoritățile care au demarat o amplă misune de căutare. „Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Au fost declanşate activităţi de căutare. Duminică seara, polițiștii au găsit rolele băiatului pe o stradă situată la mai puțin de un kilometru distanță de locuința acestuia.

Iulian era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb. Cei care pot furniza informaţii despre copilul căutat sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţe 112 sau să anunţe lucrătorii celei mai apropiate secţii de poliţie.

 

Publicat: 06 Nov. 2019, 13:31 News 2
Pe aceeași temă