Un cadavru a cazut dintr-un avion si a inspaimantat toti oamenii. Cum a fost posibil asa ceva

Publicat: 02 iul. 2019, 12:55 Autor: Simona Ciao.ro
Un cadavru a cazut dintr-un avion si a inspaimantat toti oamenii. Cum a fost posibil asa ceva

Scene halucinante langa aeroportul Heathrow, unde un cadavru a fost descoperit intr-o gradina.

Un cadavru a cazut dintr-un avion. Cadavrul gasit in sudul Londrei, intr-o gradina, ar fi al unui pasager clandestin care a cazut din compartimentul tranului de aterizare al unui avion al companiei Kenya Airways.

Un cadavru a cazut dintr-un avion

Un cadavru a cazut dintr-un avion

Politia incearca sa identifice cadavrul barbatului, dupa ce a fost gasit in gradina unui imobil rezidential din Clapham: „În acest stadiu, poliţia crede că bărbatul era un pasager clandestin care a căzut de pe trenul de aterizare al unei curse Kenya Airways care zbura spre aeroportul Heathrow” a spus politia londoneza, potrivit evz.ro.

Agentia Press Association a citat un vecin care a declarata ca „trupul a aterizat la un metru distanta” de un barbat care se relaxa la soare in curtea din spate a casei.

„Am auzit un ‘poc’⁣, am urcat la etaj să mă uit pe fereastră. (Cadavrul) era complet îmbrăcat. M-am uitat mai bine şi am văzut sânge peste tot, pe gardul grădinii. Capul lui nu arăta bine. Mi-am dat seama imediat că a căzut” a spus acesta.

O persoana care urmarea avionul in zbor a vazut cum cadavrul a picat  in acea gradina. Decesul nu este considerat suspect de politie, insa s-a deschis o ancheta pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

Nu este pentru prima oara in Anglia cand un cadavru pica din „cer”, pentru ca in 2015, trupul unui barbat a fost gasit pe acoperisul unei cladiri de birouri din sud-vestul Londrei. Se presupune ca trupul era al unui pasager clandestin cazut dintr-un avion al British Airways care venea din Africa de Sud.

Publicat: 02 iul. 2019, 12:55 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă