Situație de urgență! Misha Miller, blocată pe aeroportul din Varșovia! „Zici că-s la emisiunea Iartă-mă!”

Publicat: 31 aug. 2023, 11:39 Autor: Dora Bazavan Vedete

Misha Miller, artista care a cucerit topurile internaționale, a rămas blocată pe aeroportul din Varșovia după ce și-a uitat buletinul în avion.

Artista se îndrepta către un camp muzical din Estonia la care iau parte compozitori, producători și artiști din 7 țări: România, Belgia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Germania și Estonia.

Misha Miller, blocată pe aeroportul din Varșovia!

În drumul său a întâmpinat o situație care i-a dat planurile peste cap, fiind nevoită să petreacă ore bune în zona neutră din aeroport, din cauza unei simple neatenție pe care Misha o justifică prin lipsa somnului:  „Ce înseamnă atunci când nu dormi o zi întreagă…” a declarat artista.

Cum a ajuns Misha în această situație? Ei bine, la aterizarea pe aeroportul de tranzit din Varșovia, Misha și-a uitat geanta cu tot cu buletin în avion, ajungând în situația de a rămâne în aeroport mult mai mult decât ar fi fost cazul în mod normal: „…zici că-s la emisiunea „Iartă-mă” și-l aștept pe acel domn să iasă cu geanta mea în mână” ne transmite artista copleșită de situație.

Misha Miller va petrece în camp 5 zile, după care revine în țară, unde încep repetițiile pentru show-ul incendiar pe care l-a pregătit pentru Forza Zu.

O româncă rescrie muzica dance internațională!

O româncă rescrie muzica dance internațională!! Cunoscută publicului român sub numele Misha Miller. Nume sub care a lansat până în prezent piese cu milioane de vizualizări pe YouTube – Smoke MeMahalaToucheWhat Mama Said. Misha s-a remarcat ca o prezență feminină și discretă.

Asta doar în România, pentru că la nivel internațional Misha Miller stă la masă cu cele mai mari nume din industria dance intrenațională. Producători ai unor artiști precum Drake, Alok, Nicky Romero, Dynoro, stau de vorbă cu Misha de la egal la egal pentru că aceștia apreciază talentul de compozitor și textier al Mishei.

Născută în Republica Moldova, artista pe numele ei Mihaela Arsene este semnată cu Roton Music și este o prezență constantă în semnătura celor mai cunoscute piese dance internaționale. Ea a compus unele dintre piesele internaționale care adună milioane de urmăritori și se ascultă în cele mai tari cluburi europene, americane sau asiatice.

Nu o sa îți vină să crezi cine este revelația de pe YouTube

Despre colaborările internaționale, Misha spune. “Când am ajuns prima dată într-un studio de producție internațional am simțit că eu aparțin acelui loc. Atenția pe care oameni importanți ai muzicii internaționale au acordat-o creației mele. M-au încurajat și mi-au dat încrederea de care am nevoie pentru a crea. Este important să te simți apreciat de oameni de valoare din breasla ta. Și cererile de muzică s-au ținut lanț din acel moment. Iar respectul pe care îl am la nivel internațional l-am căpătat în timp. În urma muncii mele și al compozițiilor. Și textelor propuse și utilizate în piese cu mult succes pe platformele de streaming”.

Misha nu se îngrijorează că poate nu este cunoscută în România la nivelul altor artiste. Dorește ca pentru publicul român să lanseze numai piese reprezentative.

“Iubesc publicul din România și Republica Moldova și vreau ca pentru el să realizez piese de calitate pe care atunci când le ascultă să simtă amprenta mea și să se bucure de ele. Poate părea că nu lansez piese mai des. Dar eu știu că lansez în România tot ce este mai bun și mai potrivit atât pentru mine cât și pentru publicul meu”, a declarat artista pentru Ciao.ro.

Publicat: 31 aug. 2023, 11:39 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×