Roxana Ciuhulescu a ajuns pe mana chirurgului. Ce s-a intamplat cu vedeta

Publicat: 02 Jul. 2019, 10:11 Vedete

Frumoasa Roxana a trebuit sa-si faca o interventie urgenta din cauza unei probleme care nu mai necesita amanare.

Roxana Ciuhulescu a ajuns pe mana chirurgului. Vedeta a trebuit sa-si faca o operatie de ajustare a pleoapelor si a vorbit deschis despre acest lucru.

Vedeta a acordat un interviu la Antena Stars, unde a povestit cum s-a desfasurat operatia, care se pare ca nu a fost deloc complicata, insa a fost ceva realmente necesar.

Roxana Ciuhulescu a ajuns pe mana chirurgului

Roxana Ciuhulescu a ajuns pe mana chirurgului

„E vorba de o operație de ajustare a pleoapelor. Totuși am și eu o vârstă și se pare că pielea și-a mai pierdut din elasticitate. Nu o fac neapărat în scop estetic, să nu mă înțeleagă nimeni greșit. A început să mă deranjeze când stau la calculator și m-am hotărât să fac această operație.

Procedura în sine nu cred că durează prea mult. A durat un pic mai mult de o oră, dar asta din cauza faptului că am avut mari emoții, tremuram ca piftia de emoție. Sunt ușor umflată, ușor vânătă la ochi, în rest totul este ok, aștept ca vineri să-mi scoată firele.

Mi-a fost destul de teamă, căci este vorba de o operație la ochi, mi-a luat cam 3 ani de zile să mă hotărăsc să fac această intervenție, este o intervenție minim invazivă, eram așa de speriată că am vrut să renunț cu o oră și jumătate înainte de intervenție.

Cred că a fost cea mai bună treabă pe care puteam să o fac. Singurele restricții pe care le am sunt mâncărurile sărate și acum stau cu o pungă de gheață că m-am trezit cu ochii ușor umflați” a spus aceasta, potrivit Spynews.

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre depresia postnatala. Cum i-a afectat viata

Publicat: 02 Jul. 2019, 10:11 Vedete
Pe aceeași temă