Roxana Ciuhulescu a vorbit despre depresia postnatala. Cum i-a afectat viata

Publicat: 21 May. 2019, 16:40 News 3

Vedeta si-a facut curaj si a vorbit despre o perioada mai grea a vietii sale, dupa ce a nascut prima oara.

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre depresia postnatala. Perioada de dupa nastere nu a fost  deloc usoara pentru Roxana, care a trecut prin momente grele, cumulate cu oboseala, ducand la depresia postnatala.

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre depresia postnatala

Roxana Ciuhulescu, emisiune la TVR. Va prezenta 'Lumea vitezei'

„După prima naștere a fost o perioadă foarte grea în viața mea. Nu aș vrea să mă autovictimizez. Am depășit de mult acea perioadă, însă a fost foarte greu și asta datorită în special oboselii. Oricum, de felul meu sunt o persoană care doarme puțin.

Țin minte că în 2008, când am născut pe 14 februarie primul copil, în maternitate nu am dormit absolut deloc, când am ajuns acasă, în primele zile, nu știu dacă am ciupit 15-20 de minute între alăptări, drept pentru care oboseala și-a spus cuvântul.

Cred că este principalul factor care duce la depresia postnatală. N-am realizat în prima fază că sufăr de depresie până când am vorbit cu pediatra copilului, care mi-a spus că este o chestie normală. … Nu am avut timp să apelez la psihologi, eram preocupată doar de copil.

Treaba asta a durat vreo trei luni de zile… … De felul meu sunt o persoană care plânge foarte rar și foarte greu, nu sunt genul de smiorcăită. Atunci, însă, după cinci zile nedormite eram dărâmată fizic și mental. Și plângeam foarte des. Nu mai aveam nici poftă de mâncare.

Eu am luat 24 de kilograme în prima sarcină. În două luni, am dat jos 26 de kilograme. Am slăbit enorm, de nesomn, oboseală, stres” a spus Roxana Ciuhulescu la emisiunea ‘Vorbeste lumea’, transmisa de Pro TV, potrivit Libertatea.

Roxana Ciuhulescu a facut ulcer dupa divortul de primul sot

Publicat: 21 May. 2019, 16:40 News 3
Pe aceeași temă