EXCLUSIV | Mellina s-a luptat cu anorexia! Artista a traversat clipe cumplite și abia mai putea mânca! „M-am rugat la Dumnezeu, am început să plâng, am vorbit cu El…”

Publicat: 20 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Artista Mellina a avut o perioadă groaznică. Problemele de sănătate i-au dat târcoale și au adus-o aproape în pragul disperării și a anorexiei. A mers la mai mulți medici și părea să nu găsească deloc tratamentul corect și soluția salvatoare. De la o infecție urinară căreia nu-i mai găsea leac, Mellina a dat-o în depresie, dezvoltând atacuri de panică severe dar și o anxietate care a dezechilibrat-o și în urma căreia a slăbit enorm. Cântăreața și-a revenit acum și ne-a povestit pentru Ciao.ro tot chinul prin care a trecut până acum și de ce nu i-a mai ars să facă muzică.

 Mellina, ai fost în pragul anorexiei!

În ultima vreme ai avut o grămadă de probleme de sănătate… Da, din păcate am trecut prin una dintre cele mai grele perioade din viața mea. M-am luptat cu o simptomatologie de infecție urinară, care m-a ținut 9 luni. Iar acest lucru mi-a afectat foarte mult viața. Mi-a dat atacuri de panică, am dezvoltat o anxietate severă, inclusiv o depresie, și am slăbit foarte mult.
Practic, mâncam doar banane și mâncarea nepoatei mele de un an şi jumătate, pe care i-o făcea mama mea. Mâncare pasată, îi dădea o gură ei, o gură mie.

La câte kilograme ai ajuns? Adică te-ai speriat?

Nu știu la câte kilograme am ajuns, nu am vrut să mă cântăresc, dar mi se puteau vedea coastele.

La un moment dat, te-ai operat și de apendicită. Când au început problemele acestea?

Am avut o operație de peritonită. M-am dus la spital, medicii au crezut că este criză de bilă, au vrut să-mi scoată bila, am refuzat, după care, până la urmă, și-au dat seama că de fapt este apendicită.  Dar, până și-au dat seama, s-a făcut peritonită şi m-au operat de urgență. După operație mi-am revenit.
Infecția aceasta urinară a venit pur și simplu. Nu-mi dau seama cum.
Eram pe un traseu montan, pe lângă Râmnicu-Vâlcea. Mi-a creat o stare de anxietate, am slăbit foarte mult, m-am mutat cu părinții mei.
Părinții mei au fost foarte îngrijorați și nu știau ce să mai facă. Am fost la zece doctori, la terapii, am încercat tot felul de tratamente.

Care a fost până la urmă soluția salvatoare, tratamentul pentru problemele de sănătate?

Într-o zi, în care eram foarte disperată, m-am dus la Mănăstirea Chiajna, m-am rugat la Dumnezeu, am început să plâng, am vorbit cu El și am zis Doamne, nu știu ce să mai fac. Mă las în mâinile tale, dă-mi o direcție, pentru că eu nu știu unde să mă mai duc. Fac orice, dar nu știu unde să mai merg. Îmi doream sănătate, fericire şi pace sufletească.
A doua zi, medicii mi-au schimbat tratamentul şi a funcționat.
Apoi, am mers la Mănăstirea Chiajna să mulțumesc, o să mă mai duc. Este în București, în capăt, la  Giuleşti.

Trasee montane mai faci? Un an jumătate nu ai mai făcut muzică!

Da, un an jumătate nu am făcut muzică. La un moment dat, începusem să fac muzică pentru numere. Adică o să prindă piesă. Și nu mă apucam de procesul de a scrie piesele. Pentru acest lucru m-am apucat de făcut muzică.
Îmi plăcea să scriu piese, să scot din mine sentimente și trăiri în care să se regăsească şi alți oameni. Mă hrăneam din mesajele pe care le primeam de la ei. Îmi spuneau, uite, m-ai vindecat cu piesa ta. Acum, am revenit în forță la scris piese.

Acum eşti bine, totul ok, ai scăpat de problemele de sănătate?

Sunt bine, sunt sănătoasă. Le doresc celor care trec printr-o anxietate sau o suferință fizică să nu se lase, să nu renunțe.

De Paște ce planuri ai?

De Paște voi sta cu familia în București, vom petrece sărbătorile împreună.

Publicat: 20 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×