Daniela Gyorfi, afectată grav de pandemie. Cântăreața nu mai are cântări: ”Pe mine m-a deprimat”

Publicat: 24 Mar. 2021, 12:53 Vedete

Pandemia a afectat foarte mult viețile tuturor. Nu doar că mulți dintre oameni lucrează în sistem de telemuncă, acolo unde se poate, însă și economia a fost dată peste cap, programurile și planurile oamenilor, și chiar și viața de artist e grea acum, căci pandemia a oprit organizarea de evenimente, petreceri și concerte. Una dintre vedetele din România care a fost afectată destul de tare este Daniela Gyorfi.

Celebra cântăreață a mărturisit la ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV, faptul că a intrat în depresie, după ce a rămas fără spectacole, din cauza situației în care ne aflăm. Artista a mărturisit că a fost copleșită de emoții negative din cauza pandemiei de coronavirus, situație care i-a blocat întreaga activitate artistică.

”Nu dăm vina pe nimeni, dacă se întâmplă ceva. Lăsând gluma la o parte, pe mine m-a deprimat, m-a întristat, stări și stări. Nu aș putea să spun acum că financiar că sunt săracă, nici bogată, aveam niște planuri, să investez. Fiecare ne-am gândit la câte ceva. A fost o cântare, nu mai știu, nu ne-am dus zilele acelea, nu am dat avansul. (…) Ai cheltuieli curente, nu poți să îi spui copilului… plus că nu știu dacă voi ați sesizat, dar totul s-a scumpit. Atunci, se adună frustrările astea… Cine îmi mai dă mie înapoi timpul? Nici melodii nu am mai făcut. (…) Pur și simplu de supărare… mie mi-e dor de oamenii cu care mă întâlneam, nu mă văd artist stând în fața unei camere, am văzut că se practică”, sunt o parte din declarațiile pe care Daniela Gyrofi le-a făcut la TV, în urmă cu puțin timp.

Daniela Gyorfi a fost infectată cu noul coronavirus

Cântăreața Daniela Gyorfi a povestit la televizor despre experiența pe care a avut-o din momentul în care a aflat că este infectată cu noul coronavirus. Artista a mărturisit că s-a îmbolnăvit în luna noiembrie și, mărturisește ea, ”a fost ca un fel de răceală”, însă a simțit că o doare corpul, a avut febră două zile și și-a pierdut mirosul. Nu a avut nevoie de spitalizare, deoarece nu a făcut o formă gravă.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 24 Mar. 2021, 12:53 Vedete
Pe aceeași temă