Daniela Gyorfi a povestit prin ce a trecut, după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus: ”M-a durut carnea pe mine”

Publicat: 02 Feb. 2021, 14:00 Vedete

Artista Daniela Gyorfi a povestit la un post de televiziune despre experiența pe care a avut-o atunci când s-a infectat cu noul coronavirus.

Cântăreața Daniela Gyorfi a povestit la televizor despre experiența pe care a avut-o din momentul în care a aflat că este infectată cu noul coronavirus. Artista a mărturisit că s-a îmbolnăvit în luna noiembrie și, mărturisește ea, ”a fost ca un fel de răceală”, însă a simțit că o doare corpul, a avut febră două zile și și-a pierdut mirosul. Nu a avut nevoie de spitalizare, deoarece nu a făcut o formă gravă.

„Undeva prin noiembrie am fost bolnavă. A fost ca un fel de răceală. De data aceasta, m-a durut carnea pe mine. Am făcut temperatură două zile, frisoane. Mi-am dat seama că am Covid dimineața, când nu am mai simțit mirosul de cafea. M-a durut capul îngrozitor, carnea de pe mine.

Nu am făcut testul, eram convinsă că am. Am luat tratament special pentru Covid. Nu am avut tuse sau probleme de respirație. Am avut o formă relativ ușoară. Nu a fost o formă foarte gravă. Nu am avut nevoie de spitalizare”, a declarat Daniela Gyorfi la Antena 1.

Daniela Gyorfi: ”M-am refăcut un pic mai greu”

Timp de două săptămâni, Daniela Gyorfi s-a izolat.

„Am stat apoi două săptămâni acasă. Nu am intrat în panică pentru că am putut să respir. M-am refăcut un pic mai greu. Eu dorm cu fiica mea, Maria, în pat, dar ea nu a luat. George nu a avut nici el. George și-a făcut testul acum, recent, când și-a făcut implant de păr, dar a ieșit negativ. George (n.r. George Tal) a luat și el tratament odată cu mine. Acum suntem ok. Până în vară eu nici nu am crezut în acest Covid. Până nu ai nu crezi. Eu sunt de acord cu vaccinul”, a mai spus ea, arată Cancan.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 02 Feb. 2021, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă