Imagini super sexy cu Daniela Gyorfi! Vedeta este transformată total și e de nerecunoscut!

Publicat: 04 mart. 2021, 17:21 Autor: Dora Bazavan Vedete

Daniela Gyorfi a fost întotdeauna o femeie super sexy însă la cei 52 de ani pe care îi are, nu își “afișează” vârsta.

Cel puțin, nu acum! Vedeta și-a schimbat look-ul și este aproape de nerecunoscut. La o ședința foto pe care a pus-o la cale împreună cu echipa ei, Gyorfi a schimbat mai multe ținute și s-a transformat în… Kim Kardashian de România! A fost chiar extrem de schimbată, căci salopeta din latex și coafura cu coadă ponytail au făcut-o să arate ca o tânără de 25 de ani.

Gyorfi a avut grijă ca de-a lungul timpului să fie mereu în formă, să se mențină cum poate mai bine și până acum a reușit. Apariția de la ședința foto a fost o surpriză și pentru ea, deoarece această transformare totală la care au contribuit hairstylist-ul Adi Constantin și prietena artistei, Cristina Oae, care i-a ales hainele pentru shooting și videoclip, i-a lăsat pe toți cu gura căscată, mai mulți prieteni de-ai artistei nerecunoscând-o în această ipostază. Gyorfi a purtat apoi o perucă blondă, cu o coafură bob, și a schimbat mai multe body-uri transparente accesorizate cu pietre și mărgele cusute manual. Chiar și partenerul său de viață, George Tal, nu își mai putea lua ochii de la ea, cei doi fiind cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul desfășurării ședinței foto, semn că pasiunea dintre ei este încă la locul ei chiar și după15 ani de relație. Întrebată la un moment dat cum s-a înțeles cu partenerul său de viață acasă, pe timpul pandemiei, Gyorfi a declarat pentru Ciao.ro: “La chestiile astea cu certuri, am noroc. Noi dacă suntem nervoși, mergem fiecare în camera lui până când ne liniștim. Stăm în camere separate până ne trec nervii. Eu și George ne înțelegem, facem amândoi de mâncare, stăm cu Maria, suntem doi oameni maturi. Necazurile astea te unesc mai mult. Am vorbit și ne și gândim ce putem face după ce trece această criză. Nu se aștepta nimeni la așa ceva, este ceva de care toată lumea se ferește, le este frică tuturor”.

 

 

Publicat: 04 mart. 2021, 17:21 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă