Milla Jovovich a ramas cu traume dupa ce a facut avort: „Nicio femeie nu vrea sa treaca prin asa ceva”

Publicat: 21 May. 2019, 15:36 News 3

Indragita actrita a decis sa rupa tacerea si sa povesteasca un moment extrem de dureros din viata sa, care a marcat-o profund.

Milla Jovovich a ramas cu traume dupa ce a facut avort. Actrita in varsta de 43 de ani s-a decis sa vorbeasca despre un moment sensibil din viata ei, care s-a petrecut atunci cand a facut avort.

A dezvaluit asta abia acum din cauza noii legi din Alabama care interzice avortul, din cauza carora multe femei din intreaga lume sunt revoltate, iar starurile de la Hollywood au decis sa ia cuvantul.

Milla Jovovich a ramas cu traume dupa ce a facut avort

Milla Jovovich a ramas cu traume dupa ce a facut avort

„Am trecut printr-un avort de urgenţă în urmă cu doi ani. Eram însărcinată în patru luni şi jumătate şi filmam în Europa de Est. Am intrat în travaliu înainte de termen şi mi s-a spus că trebuie să fiu trează pe tot parcursul procedurii. A fost una dintre cele mai terifiante experienţe prin care am trecut. Încă am coşmaruri. Eram singură şi fără ajutor.

Avortul este cel mai negru coşmar. Nicio femeie nu vrea să treacă prin aşa ceva. Dar trebuie să luptăm pentru a ne asigura că drepturile noastre de a face unul în condiţii sigure sunt respectate. Nu am vrut niciodată să vorbesc despre această experienţă, dar nu pot să tac când sunt atât de multe în joc.

Drepturile noastre, ale femeilor, sunt de a putea face avorturi în siguranţă, proceduri realizate de doctori experimentaţi. Avortul este suficient de greu pentru femei la un nivel emoţional extrem de ridicat fără să fie nevoite să treacă prin condiţii nesigure şi insalubre.

Guvernatorul Brian Kemp a semnat o lege aspră, care scoate în afara legii toate avorturile după şase săptămâni de sarcină – înainte chiar ca cele mai multe femei să ştie că sunt însărcinate – incluzând cazurile de viol şi incest.

Acest lucru face din Georgia al şaselea stat care promovează această interdicţie restrictivă, după Ohio, Mississippi, Kentucky, Iowa şi Dakota de Nord. Avortul este suficient de dur pentru femei la nivel emoţional, fără a mai pomeni de posibilitatea de a-l face în condiţii nesigure şi neigienice” a spus actrita pe contul de Instagram, potrivit Adevarul.

Publicat: 21 May. 2019, 15:36 News 3
Pe aceeași temă