Adela Lupse, ‘Isterica de la miezul noptii’, castiga bani buni! E model plus size

Publicat: 21 May. 2019, 13:52 News 3

Toata Romania o stie drept 'Isterica de la miezul noptii' dupa ce tanara a avut cateva iesiri vulcanice, la TV, in timpul unei emisiuni tip concurs.

Adela Lupse, ‘Isterica de la miezul noptii’, castiga bani buni. De cand a renuntat la postul de prezentatoare tv a unor emisiuni de tip concurs. Oamenii primeau o ghicitoare sau un puzzle si, cine stia raspunsul corect, suna si castiga suma de bani afisata pe ecran.

Furioasa in cateva editii a emisiunii, Adela Lupse s-a ales cu porecla de ‘Isterica de la miezul noptii’. Aceasta a renuntat, intre timp, la prezentarea emisiunilor de acest gen si a devenit model plus size. Tanara, care a fost mult mai plinuta cand era la tv, a slabit cateva kilograme.

Adela Lupse, ‘Isterica de la miezul noptii’, e model plus size

Adela Lupse, 'Isterica de la miezul noptii', castiga bani buni! E model plus sizeFormele ei pline o ajuta sa castige bani, lunar. Adela Lupse este model si fotomodel pentru firmele din strainatate care comercializeaza haine plus size. Tanara face naveta des intre Bucuresti, unde prezinta o emisiune tv, si Budapeste, unde realizeaza diverse sedinte foto.

Aceasta e model pentru o linie de haine plus size. A devenit imaginea brandului de peste hotare si asta i-a umplut conturile bancare. In plus, prin prisma acestei noi ocupatii, tanara a atras si mai multi fani in mediul online. Faptul ca e plinuta si e model o face pe Adela Lupse sa le incurajeze pe femei sa isi accepte frumusetea, informeaza wowbiz.ro.

Tanara prezinta o emisiune de tip concurs la Etno TV. Este asemanatoare cu formatul care a consacrat-o pe Adela Lupse, dar modul de prezentare este mai normal. Tanara nu mai trebuie sa urle si sa tipe la tv „Vreau să sune telefonul”.

Publicat: 21 May. 2019, 13:52 News 3
Pe aceeași temă