Cand va naste sotia lui Rares Bogdan. Cei doi sunt extrem de emotionati

Publicat: 21 May. 2019, 10:47 News 3

Fostul jurnalist va trebui sa se intoarca de la Bruxelles fiindca sotia sa urmeaza sa nasca curand cel de-al doilea copil.

Cand va naste sotia lui Rares Bogdan. In prezent, Rares Bogdan deschide lista la alegerile europarlamentare pentru Partidul National Liberal, insa va trebuie sa paraseasca Bruxell-ul pentru o perioada, pentru ca o noua minune urmeaza sa intre in viata sa.

Se pare ca in doar o luna Rares Bogdan va devenit tatic pentru a doua oara, moment in care acesta va fi europarlamentar. Florina, sotia lui Rares Bogdan, a dezvaluit ca face ultimele pregatiri pentru venirea pe lume a copilului lor.

Cand va naste sotia lui Rares Bogdan

Cand va naste sotia lui Rares Bogdan

Chiar daca sarcina este avansata, Florina are multa energie si se ocupa de amenajarea casei unde familia sa se va muta curand, fiindca au nevoie de mai mult spatiu, acum ca familia se va mari.

Tot aceasta a mai declarat ca in prezent doar cu baiatelul lor, iar dupa ce se va naste fetita lor, aceasta va dormi cu amandoi copii. Chiar a facut o gluma si a spus ca pe Rares il va muta in camera copiilor.

„Mihai, de când s-a născut, doarme cu mine în pat. Dar nu-mi pare rău, părerile sunt împărțite, chiar nu țin cont de cine ce zice, eu asta simt. (…). Nu știu cum o să dorm cu doi. Chiar vorbeam cu Mihai, iar el mi-a zis că vrea să stea la mijloc.

Pe Rareș o să-l mutăm în camera copiilor. Acum ne gândeam cum întoarcem patul. Categoric și ea va fi în pat, dacă nu va fi cu Rareș în pat. Este important, copilul să stea lângă părinți”, a declarat soția lui Rareș Bogdan pentru „Cristina Șișcanu Show”, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Publicat: 21 May. 2019, 10:47 News 3
Pe aceeași temă