Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post

Publicat: 20 May. 2019, 20:02 Life
Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post

Crezi ca cineva ti-a pus bete in roate? Toate merg prost in ultima perioada si ai impresia ca ceva necurat a intrat in casa ta? Sf Ciprian te ajuta!

Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post. Daca ai impresia ca cineva ti-a facut rau, cum se spune in traditia populara ‘ti-a facut fermece’, atunci trebuie sa te rogi la Dumnezeu. Nu la vrajitoare, acestea nu te ajuta cu nimic.

Contrar ce vezi pe internet sau la tv, vrajitoarele nu exista. Daca ai belele, necazuri, ghinioane sau pur si simplu nu te simti tu linistit, rugaciunea Sf Ciprian te va ajuta. Citeste-o in fiecare seara, dar doar daca tii post. Cuvintele iti vor fi ascultate daca ai sufletul deschis si daca esti sincer cu tine, apoi cu Dumnezeu.

Rugaciune impotriva farmecelor

Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post
Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post

“Stăpâne, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule şi Chivernisitorule a toate, Sfânt şi slăvit eşti, Împaratul împaraţiilor şi Domnul domnilor, slavă Ţie.

Tu cel care locuieşti în lumina cea nepătrunsă şi neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului şi nevrednicului robului Tău, depărtează demonii şi stinge viclenia lor de la robii Tăi, revarsă ploaia la bună vreme peste tot pamântul şi fă-l să dea roadele lui, copacii şi viile să-şi dea deplin rodul lor, femeile să fie dezlegate şi eliberate de nerodirea pântecului, acestea şi toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă şi toată zidirea de toate legăturile diavoleşti.

Şi dezleagă pe robuI Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor şi ale puterilor potrivnice.

Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul parinţilor noştri, toată lucrarea satanei, Tu cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji şi de toate lucrările şi de toate legăturile lui, şi distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea PreaSfântului Tău nume.

Rugaciune impotriva blestemelor

Aşa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul, şi dezleagă pe robul Tău (numele), de toate legăturile satanei şi dacă este legat în cer sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare sau cu fier sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor, sau cu al peştilor, sau prin necuraţie, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă a venit prin unghii de om, de animal sau gheare de pasăre, sau prin şerpi (vii sau morţi), sau prin pământul morţilor, sau dacă a venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în clipa aceasta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.

Când simți că ești urmărit de ghinion și că mereu ai parte doar de supărări, rosteste aceasta Rugaciune pentru ajutor

Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoşti şi ştii toate, dezleagă, sfarmă şi distruge acum, lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele), păzeşte-l cu toţi ai casei lui de toate uneltirile diavoleşti.

Zdrobeşte cu însemnarea cinstitei şi de viaţă făcătoarei Crucii Tale toate puterile potrivnice. Pustieşte, distruge şi depărtează pentru totdeauna lucrările magiei, vrăjitoriei şi fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Rugaciune pentru gasirea unui partener. Ai de facut un singur lucru pentru ca ea sa functioneze

Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul robul Tău cu toţi ai casei mele şi dezleagă-i de demonul de amiază, de toata boala şi de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputinţa, prostia, neînţelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, şi de toate rătăcirile şi greşelile, ştiute şi neştiute, pentru sfânt numele Tău, că binecuvântat eşti în veci. Amin.”

Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele

Sursa

Publicat: 20 May. 2019, 20:02 Life
Pe aceeași temă