Rugaciune pentru gasirea unui partener. Ai de facut un singur lucru pentru ca ea sa functioneze

Publicat: 23 May. 2018, 18:11 Life

In ziua de azi, tot mai multe persoane sustin ca isi gasesesc greu un partener fidel.

Rugaciune pentru gasirea unui partener. Orice preot iti va recomanda sa iti alegi un partener cu valorile credintei. Fie ca e vorba de o femeie, fie ca e vorba de un barbat. Acestia trebuie sa iubeasca, sa daruiasca si sa pretuiasca familia. Trebuie sa stie sa ierte, sa fie chibzuit si sa fie darnic.

Pentru ca aceasta rugaciune sa aiba efect, trebuie sa va spovediti si impartasiti des. Trebuie sa aveti minte si inima curate!

Rugaciune pentru gasirea unui partener

“Doamne Dumnezeule, Te rog pe Tine şi pe îngerii iubirii să mă ajutaţi să am o relaţie minunată de dragoste cu sufletul meu pereche. Vă rog să mă îndrumaţi să-mi găsesc sufletul pereche, să mă ajutaţi să-l întâlnesc şi să ne bucurăm unul de altul cât mai curând.

Vă cer ajutorul pentru a crea condiţiile să pot avea această minunată relaţie sufletească chiar acum. Vă rog să mă ajutaţi să-mi vindec orice blocaje mentale, trupeşti sau emoţionale, care m-ar face să mă tem de iubirea cea mare.

Vă rog să mă ajutaţi să aud şi să urmez îndrumările divine ce-mi vor permite să găsesc şi să mă bucur de această relaţie sufletească. Ştiu că sufletul meu pereche mă caută cu aceeaşi ardoare cu care şi eu îl caut pe el.

Amândoi vă rugăm să ne ajutaţi să ne întâlnim, să ne cunoaştem şi să acceptăm binecuvântările marii iubiri. Amin!”

Publicat: 23 May. 2018, 18:11 Life
Pe aceeași temă