Imagini dureroase! Dupa poza asta unul dintre gemeni a murit! A fost singura data cand mama i-a tinut impreuna in brate iar ei s-au imbratisat!

Publicat: 24 May. 2018, 13:34 Life

S-au nascut prematur si medicii n-au reusit sa salveze decat una dintre cele doua gemene.

Femeia din imagini a avut o sarcina cu probleme dar se astepta ca cele doua gemene ale ei sa fie aduse pe lume normal. Medicii i-au spus ca nu vor fi probleme.

In saptamana 26 insa femeia a ajuns de urgenta la maternitate pentru ca a fost nevoita sa nasca. Ambele fetite au fost nascute foarte prematur si aveau doar 900 de grame fiecare. Atunci femeia si-a dat seama ca ceva este in neregula. Fetitele au trebuit sa fie intubate si tinute mereu la terapie intensiva, dar pentru una dintre ele medicii nu au mai putut face nimic.

Chiar dupa ce a fost facuta fotografia in care una dintre fetite o imbratiseaza de “la revedere” pe sora ei medicii le-au dat parintilor vestea devastatoare. Una dintre ele nu putea supravietui pentru ca avea in creier o cantitate prea mare de fluid. Atunci doctorii le-au spus ca vor opri aparatele care o tin in viata pe micuta.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 May. 2018, 13:34 Life
Pe aceeași temă