Gwen Stefani se retrage din muzica! Artista si-a intristat fanii inainte de concerte

Publicat: 23 May. 2018, 16:53 Vedete

Cantareata care este mama a trei copii se gandeste sa se retraga din muzica.

Gwen Stefani se retrage din muzica! Recent, artista a acordat un interviu mai amplu. In el a marturisit ca se afla la „capătul călătoriei sale ca muzician, din cauza vârstei”, pentru că face acest lucru de peste 30 de ani, potrivit bbc.com. In prezent, Gewn Stefani are 48 de ani si se ocupa de cresterea celor trei copii.

Cand nu este mama, este la studio. Si invers. Se pare ca artista nu mai poate face fata la un astfel de program incarcat. Asa ca a decis sa renunte la muzica si sa devina o mama casnica. Gewn Stefani urmeaza sa sustina in iunie o serie de concerte la Zapos Theatre din Las Vegas.

Gwen Stefani se retrage din muzica!

Inainte de ele, cantareata a sugerat că se gândeşte să renunţe la cariera sa muzicală. „Este perfect pentru mine să pot să susţin show-urile la Las Vegas, este un lucru perfect pentru mine ca mamă, dar şi din punct de vedere creativ”, a marturisit Gwen Stefani.

Din cauza turneului, artista nu mai are timp sa se ocupe de copiii sai. Asa ca a decis ca educatia micutilor este mai importanta. Stefani a acceptat să meargă în cel mai recent turneu al său, organizat în 2016, după divorţul de muzicianul britanic Gavin Rossdale, pentru că a avut „o criză personală şi a simţit cum muzica se revarsă din ea”.

Publicat: 23 May. 2018, 16:53 Vedete
Pe aceeași temă