Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele

Publicat: 15 Apr. 2019, 16:43 Life
Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele

Suntem in Postul Pastelui, perioada in care credinciosii se roaga mai mult si se abtin de la pacate cu gandul sau trupul.

Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele este indicata a fi rostita in post. Un vestitor al Evangheliei l-a învăţat pe un mare păcătos să-şi înceapă îndreptarea rostind două săptămâni la rând o rugăciune din doar patru cuvinte: „Doamne, arată-mi inima mea!”.

Dupa 2 saptamani, timp in care barbatul ar fi rostit rugaciunea, vestitorul Evangheliei a dat din nou de el. L-a gasit plangand cu amar deoarece isi ”aflase” inima. Este vorba de manturirea primita de barbat.

Când simți că ești urmărit de ghinion și că mereu ai parte doar de supărări, rosteste aceasta Rugaciune pentru ajutor

Rugaciunea care te scapa de rele! Este cea mai puternica dintre toate

Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele

Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele
Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele

Preotii sustin ca, in momentul in care iti aflii si tu ”aflarea” dupa ce rostesti rugaciunea, Duhul Sfant te va duce in fata iubirii lui Dumnezeu.

  • „Aproape este Domnul de cei cu inima înfrântă şi pe cei smeriţi cu duhul îi va mântui” (Psalmi 33, 18).
  • „Inima înfrântă şi smerită Dumnezeu nu o va urgisi” (Psalmi 50, 18).

”Pe măsură ce începi a te ruga în duh și adevăr înaintea unei sfinte icoane – de pildă, a Mântuitorului – așa încât dacă credința ta în prezența celui zugrăvit în icoană ajunge până la a-L vedea viu pe acesta, aceasta chiar se întâmplă, prin har, cu adevărat. Rugaciunea Tatal Nostru se modifica. Ce verset a fost schimbat in rugaciunea tuturor credinciosilor

Pildă sunt icoanele făcătoare de minuni, care vorbesc, izvorăsc lacrimi, sânge și așa mai departe: fiindcă anume acestea arată toate neobișnuit de viu și de expresiv. Ce e cu neputință pentru Dumnezeu, Care poate să dea viață pietrei și să facă din ea un om…? Tot așa, în chip minunat, El poate face asta cu un chip zugrăvit. Toate sunt cu putință celui care crede (Mc. 9, 23), și către cel credincios Se pogoară în chip minunat Cel Preaînalt – iar El se unește cu semnul de viață făcător al crucii și face minuni” – Sfântul Ioan de Kronstadt, Extras din „În lumea rugăciunii”, Ed. Sophia, pag. 97.

Acatistul Sfantului Ilie. Rugaciunea facatoare de minuni care te apara de boli, pagube si dusmani

Rugaciune pentru gasirea unui partener. Ai de facut un singur lucru pentru ca ea sa functioneze

Sursa: ortodoxia.me

Publicat: 15 Apr. 2019, 16:43 Life
Pe aceeași temă