Fiul lui Kamara a fost operat in Turcia. Micutul duce o lupta intensa cu o boala grea

Publicat: 21 May. 2019, 11:22 Vedete

Din nefericire, fiul lui Kamara, Leon, are probleme mari de sanatate, iar artistul trece prin clipe extrem de grele.

Fiul lui Kamara a fost operat in Turcia. Din nefericire, Leon a fost diagnosticat cu tripareza spastica si are nevoie de sase operatii si transplant de celule stem.

Pana acum, Leon a trecut printr-o operatie insa mai are de luptat mult pentru a se face bine. Insa micutul rezista cu stoicism si este vazut des cu zambetul pe buze, fiindca Kamara ii este alaturi la fiecare pas.

Insa nu ii este deloc usor, fiindca micutul se foloseste doar de un brat, este nevoit sa poarte pampers, cantareste abia 10 kilograme si nu poate fi scapat din ochi nicio clipa, trebuie supraveghat continuu.

Are probleme si cu masa musculara, fiindca muschii lui sunt mai scurti decat in mod normal iar genunchii ii sunt incovoiati. De asemenea, are mana stanga si membrele inferioare inerte.

Cel mai mult isi doreste sa mearga pe propriiile picioare, fiindca nu a putut sa faca asta niciodata. In prezent, Leon este la primul transplant de celule stem, insa abia acum vine adevarata suferinta.

Multe luni va trebui sa suporte acele seringilor, iar apoi va trece prin alte cinci transplanturi si o interventie finala. Va dura ceva timp si va fi un drum greu, insa Leon este un luptator si va lupta cat va putea de mult.

Fiul lui Kamara a fost operat in Turcia

Fiul lui Kamara a fost operat in Turcia

Cancan a vorbit in exclusivitate cu Kamara si a dat cateva detalii despre starea de sanatatea a lui Leon: „Se simte foarte bine. Operația a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni.

Pe 30 mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează… Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București.

Va mai suferi încă patru operații, iar la final, i se va face rizotomie dorsală, care va încununa, ca să zic așa, tot tratamentul. Va trebui să poarte o lungă perioadă niște ghetuțe” a spus acesta, conform sursei citate.

Kamara este extrem de mandru de copilul sau, care la doar cinci ani lupta exact ca o persoana matura si isi doreste cu indarjire sa fie ca orice alt copil de varsta lui: „A fost încăpățânat după operație! Eu spun că e superpozitiv! Este un luptător!” a incheiat Kamara.

Leon are envoie de 80.000 de euro pentru intreg tratamentul, incluzand si costurile deplasarii in Turcia. Dupa toate acestea, va trebui sa mearga si in Statele Unite pentru un ultim examen medical, unde va mai avea nevoie de 100.000 de euro.

Conturile unde se pot face donatii sunt urmatoarele:

RO37BACX 0000001712976001 – RON
RO10BACX 0000001712976002 – EUR
RO80BACX 0000001712976003 – USD

 

Publicat: 21 May. 2019, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă