Fiul lui Kamara a fost operat in Turcia. Micutul duce o lupta intensa cu o boala grea

Publicat: 21 May. 2019, 11:22 Vedete

Din nefericire, fiul lui Kamara, Leon, are probleme mari de sanatate, iar artistul trece prin clipe extrem de grele.

Fiul lui Kamara a fost operat in Turcia. Din nefericire, Leon a fost diagnosticat cu tripareza spastica si are nevoie de sase operatii si transplant de celule stem.

Pana acum, Leon a trecut printr-o operatie insa mai are de luptat mult pentru a se face bine. Insa micutul rezista cu stoicism si este vazut des cu zambetul pe buze, fiindca Kamara ii este alaturi la fiecare pas.

Insa nu ii este deloc usor, fiindca micutul se foloseste doar de un brat, este nevoit sa poarte pampers, cantareste abia 10 kilograme si nu poate fi scapat din ochi nicio clipa, trebuie supraveghat continuu.

Are probleme si cu masa musculara, fiindca muschii lui sunt mai scurti decat in mod normal iar genunchii ii sunt incovoiati. De asemenea, are mana stanga si membrele inferioare inerte.

Cel mai mult isi doreste sa mearga pe propriiile picioare, fiindca nu a putut sa faca asta niciodata. In prezent, Leon este la primul transplant de celule stem, insa abia acum vine adevarata suferinta.

Multe luni va trebui sa suporte acele seringilor, iar apoi va trece prin alte cinci transplanturi si o interventie finala. Va dura ceva timp si va fi un drum greu, insa Leon este un luptator si va lupta cat va putea de mult.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 May. 2019, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă