Barbatul asta traieste cu 12 papusi gonflabile! Le machiaza, le aranjeaza si iese in oras cu fiecare dintre ele! Imagini incredibile! VIDEO

Publicat: 21 May. 2019, 11:37 Life

Il deranjeaza ca lumea le spune "papusi sexuale" iar el vrea sa faca arta cu ele, desi recunoate ca le foloseste si in scopul pentru care au fost create.

Barbatul care are 12 papusi gonflabile! Le machiaza si iese cu ele in oras” Desi parte un barbat in toata firea se pare ca are o slabiciune pentru papusile gonflabile iar pasiunea lui este sa isi petraca timpul cu ele.

Dean Beaven este din Anglia, are 59 de ani si oficial este pensionar, dar nu sta deloc si are o viata foarte activa. Si-a gasit o pasiune care cel putin la prima vedere suna foarte bine, fotograf de papusi. In realitate Dean are casa plina de papusi, locuind cu 12 femei din plastic pe care le aranjeaza si le machiaza exact ca pe orice femeie.

Dupa ce le imbraca le scoate afara intr-un scaun cu rotile si le face fotografii artistice pe care apoi le inrameaza la el in casa. Toate astea il fac sa para un obsedat sexual, dar din cate se pare nu este, el fiindu-i fidel unei singure papusi gonflabile.

Inainte sa se pensioneze barbatul a fost asistent medical intr-un spital de psihiatrie iar asta ar putea explica multe, dar el continua sa spuna ca nu are nicio problema si ca pasiunea lui pentru papusi gonflabile este pur si simplu un hobby. Nu face sex cu toate decat cu una singura pe care o are inca de la inceput si a decis sa-i ramana fidel.

Barbatul care are 12 papusi gonflabile! Le machiaza si iese cu ele in oras”

„Daca acum 5 ani ar fi zis cineva ca o sa fac ceea ce fac acum as fi ras si as fi spus ca nu exista nicio sansa. I-as fi spus ca e prea ciudat dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara sa fac asta. A inceput acum 3 ani cand mi-am dat seama ca fotografia imi place foarte mult. La cateva ore dupa ce mi-am luat prima papusa mi-am dat seama ca nu este doar un „lucru”.

Sa nu ma credeti nebun, nu am ajuns in punctul in care sa vorbesc cu papusile mele, dar am devenit foarte interesat de a avea companie in casa din partea a ceva ce pare sa fie foarte, foarte uman.” a declarat barbatul in timpul interviului.

Casa lui este plina de haine de femei, truse de machiaj si o multime de perii de par. Cele 12 papusi gonflabile sunt mereu umflate, imbracete si gata de actiune. Pe langa cele 12 papusi Dean mai are si inca 5 capete pe care le foloseste pe oricare dintre corpurile papusilor doar ca sa mai schimbe aspectul lor.

Lumea spune lucruri urate despre el, dar se face ca nu le aude pentru ca vrea ca oamenii sa-l vada drept un artist. „Oamenii le spun „papusi sexuale” iar asta le limiteaza existenta la o singura functie iar asta ma deranjeaza si eu nu folosesc termenul asta. Eu sunt foarte recunoscator ca le-am descoperit. Copiii mei sunt foarte deschisi si bine educati asa ca atunci cand au aflat m-au sustinut si am fost foarte usurat sa pot sa vorbesc cu ei despre asta.” a mai continuat Dean in interviu.

Publicat: 21 May. 2019, 11:37 Life
Pe aceeași temă