Mesajele de adio ale actorilor din Game of Thrones te vor emotiona

Publicat: 21 mai 2019, 10:20 Autor: Simona Vedete

Majoritatea actorilor din serialul fenomen "Game of Thrones" si-au luat adio de la personajele carora le-au dat viata.

Mesajele de adio ale actorilor din Game of Thrones te vor emotiona. Dintre acestia, ii enumaram pe Emilia Clarke, Sophie Turner si Jacob Anderson, care nu si-au putut stapani emotiile dupa terminarea filmarilor.

Unul dintre cele mai iubite personaje este cel interpret de Emilia Clarke, Daenerys, Mama Dragonilor, care ne-a incantat cu un personaj complex de-a lungul celor opt sezoane.

„Să găsesc cuvintele pentru a scrie acest mesaj m-a copleşit, pentru că vreau să spun atât de multe, iar cuvintele sunt mici în comparaţie cu ce a însemnat pentru mine acest show şi Dany. Capitolul mamei dragonilor a însemnat toată viaţa mea de adult.

Această femeie mi-a acaparat inima. Am transpirat în flăcările dragonilor, am vărsat multe lacrimi după cei care au părăsit familia noastră devreme şi mi-am chinuit creierii în încercarea de a o interpreta pe Khaleesi şi cuvintele ce mi-au fost date.

Game of Thrones» m-a format ca femeie, ca actor şi ca om. Îmi doresc ca dragul meu tată să fi fost aici, acum, să vadă cât de departe am zburat noi” a spus aceasta, potrivit Digi24.

Munca ei pentru acest rol a fost extrem de apreciata, primind chiar trei nominalizari la Emmy.

Mesajele de adio ale actorilor din Game of Thrones te vor emotiona

Mesajele de adio ale actorilor din Game of Thrones te vor emotiona

Si Sophie Turner, care a interpretat-o pe Sansa Stark, „Regina a Nordului” a tinut sa lase un mesaj de adio: „Sansa, îţi mulţumesc că m-ai învăţat rezistenţa, curajul şi ce înseamnă adevărata forţă. Mulţumesc pentru că m-ai învăţat să fiu blândă şi răbdătoare şi să conduc cu dragoste.

Am crescut cu tine. M-am îndrăgostit de tine când aveam 13 ani şi acum, zece ani mai târziu, la 23, te las în urmă, dar nu voi lăsa niciodată în urmă ceea ce m-ai învăţat” a spus si aceasta, potrivit sursei citate.

Un alt personaj indragit a fost cel interpretat de Jacob Anderson, in rolul lui Grey Worm, consilierul de pret al Reginei Daenerys: „Grey Worm. Ai trecut de la un robot la un băiat adevărat. Sunt mândru de tine.

Îmi vei lipsi, prietene. Mulţumesc tuturor celor cărora le-a păsat de el. Era chiar speriat la început, dar l-aţi făcut să se simtă iubit. Apreciază. L-am întrebat” a scris acesta pe contul de Instagram.

Publicat: 21 mai 2019, 10:20 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă