Mesajele de adio ale actorilor din Game of Thrones te vor emotiona

Publicat: 21 May. 2019, 10:20 Vedete

Majoritatea actorilor din serialul fenomen "Game of Thrones" si-au luat adio de la personajele carora le-au dat viata.

Mesajele de adio ale actorilor din Game of Thrones te vor emotiona. Dintre acestia, ii enumaram pe Emilia Clarke, Sophie Turner si Jacob Anderson, care nu si-au putut stapani emotiile dupa terminarea filmarilor.

Unul dintre cele mai iubite personaje este cel interpret de Emilia Clarke, Daenerys, Mama Dragonilor, care ne-a incantat cu un personaj complex de-a lungul celor opt sezoane.

„Să găsesc cuvintele pentru a scrie acest mesaj m-a copleşit, pentru că vreau să spun atât de multe, iar cuvintele sunt mici în comparaţie cu ce a însemnat pentru mine acest show şi Dany. Capitolul mamei dragonilor a însemnat toată viaţa mea de adult.

Această femeie mi-a acaparat inima. Am transpirat în flăcările dragonilor, am vărsat multe lacrimi după cei care au părăsit familia noastră devreme şi mi-am chinuit creierii în încercarea de a o interpreta pe Khaleesi şi cuvintele ce mi-au fost date.

Game of Thrones» m-a format ca femeie, ca actor şi ca om. Îmi doresc ca dragul meu tată să fi fost aici, acum, să vadă cât de departe am zburat noi” a spus aceasta, potrivit Digi24.

Munca ei pentru acest rol a fost extrem de apreciata, primind chiar trei nominalizari la Emmy.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 May. 2019, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă