Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți! Actrița din ”Game of Thrones” este, oficial, mămică

Publicat: 28 iul. 2020, 12:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în famlia Sophiei Turner și a lui Joe Jonas, după ce cunoscuta actriță a devenit mămică pentru prima dată.

Potrivit Adevărul.ro, Sophia Turner a născut în data de 22 iulie, la Los Angeles. Cei doi au devenit părinți ai unei fetițe pe care au numit-o Willa. Un reprezentant a transmis un mesaj, după ce actrița din ”Game of Thrones” a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

„Sophie Turner şi Joe Jonas sunt încântaţi să anunţe naşterea copilului lor“, a transmis un reprezentant luni, citează Reuters.

Sophie Turner, în vârstă de 24 de ani, și Joe Jones, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit în anul 2019. Ceremonia a fost una surpriză și a avut loc în Las Vegas, la câteva ore după ce participau la gala Billboard Music Awards. Un actor costumat în Elvis Presley a oficiat nunta iar DJ-ul Diplo, prieten al cuplului, a difuzat live ceremonia, fără acordul celor doi. Joe a admis, ulterior, că părinții lui au aflat despre nuntă de pe Internet. Nunta în prezența prietenilor și familiei a urmat la Le Chateau de Tourreau, în Sarrians, Franța.

Pe rețelele de socializare, la ultima postare a Sophiei Turner care a strâns peste 1 milion de aprecieri, actrița a primit numeroase comentarii și urări , după ce au aflat că a născut.

De când sunt Sophie Turner și Joe Jonas împreună

Cei doi formează un cuplu de la finalul anului 2016, iar în octombrie 2019 se logodeau. „E minunat să fii logodit. Nu e ca și cum aș fi realizat ceva măreț, dar mi-am găsit persoana pereche; e ca și cum am găsit o casă pe care o iubesc și în care vreau să stau pentru totdeauna. E un sentiment de pace care vine odată cu găsirea persoanei potrivite ție”, declara Sophie după logodnă.

O sursă citată de Just Jared a declarat că „Sophie a început să aleagă vestimentații pentru covorul roșu și în afara lui potrivite siluetei în schimbare”.

Publicat: 28 iul. 2020, 12:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×