Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți! Care este sexul bebelușului

Publicat: 17 feb. 2021, 12:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare pentru actorii din ”Game of Thrones”. Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți pentru prima oară. Și, mai mult decât atât, au și dezvăluit care este sexul bebelușului.

În urmă cu câteva luni de zile, cei doi actori celebri anunțau că vor deveni părinți pentru prima oară, însă fără să dezvăluie care este sexul bebelușului. La jumătatea toamnei, cei doi au făcut anunțul care a îmbucurat mii de oameni. ”Jon Snow” și ”Ygritte” sunt acum părinți de băiat. Chiar dacă în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora Kit Harington nu i-ar fi fost fidel partenerei sale, cei doi au demonstrat faptul că adevărul este cu totul altul: cei doi au împreună acum un copil, rodul iubirii lor, arată harpersbazaar.com.

În 2020, au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară

După ce aceștia s-au căsătorit în anul 2018, cei doi actori din ”Game of Thrones” sunt acum mai pregătiți ca niciodată să devină părinți pentru prima oară. Informația a fost făcută publică chiar în celebra revistă Make Magazine, în timp ce se afla îmbrăcată într-o rochie semnată Stella McCartney. Cei doi actori sunt extrem de fericiți că vor deveni părinți și pregătesc ”cuibușorul” bebelușului în conacul din Anglia. Cei doi au părăsit New York-ul pentru o casă din Marea Britanie.

”Este incredibil de vechi. Avem un acoperiș din stuf, ce are un cuib enorm pe el. Îmi place să mă gândesc la oamenii ce au locuit acolo. Au fost fericiți, cum au trăit? Toate familiile ce au trecut sub acele grinzi străvechi. Ce lucru glorios este să fugi în mediul rural și să te refaci. Este un mare privilegiu să fii înconjurat de verdeață, cântec, păsări, garduri vii și vecini încântători. Totul este atât de pașnic”, a spus actrița Rose Leslie despre locuința din Londra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig)

Kit Harington și-a schimbat lookul în carantină

Kit Harington este astăzi departe de imaginea din „Game of Thrones”. Actorul și-a ras părul în carantină și și-a schimbat complet lookul. Actorul în vârstă de 33 de ani s-a tuns!

”Îmi place și părul lung, să am barbă, însă nu pot să fac un alt rol arătând la fel. Acest rol a fost genial, dar trebuie să scap de Jon Snow”, mai spunea Harington, scrie profm.ro.

Kit Harington este căsătorit cu colega sa din „Game of Thrones”, Rose Leslie. Anul acesta vor celebra a doua aniversare de la nuntă, după ce s-au căsătorit în 2018, iar alături le-au fost colegii din ”Game of Thrones”.

Sursă foto: Capturi video Youtube 1 & 2

Publicat: 17 feb. 2021, 12:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă