Cum arată acum Kit Harington, celebrul Jon Snow din „Game of Thrones”. Nu îl mai recunoști!

Publicat: 18 iun. 2020, 09:18 Autor: Elena Vedete
Cum arată acum Kit Harington, celebrul Jon Snow din Game of Thrones. Nu îl mai recunoști!

Kit Harington este astăzi departe de imaginea din „Game of Thrones”. Actorul și-a ras părul în carantină și și-a schimbat complet look-ul.

Actorul în vârstă de 33 de ani, îmbrăcat într-un tricou negru și skinny jeans, a fost fotografiat la o plimbare cu câinele său, în Londra.

Kit Harington has a brand new look – check out his buzz cut in these hot new photos!

Publicată de Just Jared pe Luni, 15 iunie 2020

În iunie 2018, Kit a spus: „Mi-ar plăcea să mă retrag, să mă bucur de obscuritate, să-mi tai părul, să devin mai puțin recognoscibil pe stradă”.

Iată că acum și-a împlinit dorința. Legată de tunsoare cel puțin. La barbă a declarat încă de atunci că-nu-i va fi ușor să renunțe: „Cu barba va fi mai greu. Pentru că îmi place”.

”Îmi place și părul lung, să am barbă, însă nu pot să fac un alt rol arătând la fel. Acest rol a fost genial, dar trebuie să scap de Jon Snow”, mai spunea Harington, scrie profm.ro.

Kit Harington este căsătorit cu colega sa din „Game of Thrones”, Rose Leslie. Anul acesta vor celebra a doua aniversare de la nuntă, după ce s-au căsătorit în 2018, iar alături le-au fost colegii din GoT.

Publicat: 18 iun. 2020, 09:18 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă