Culturistul Yuri Tolochko, cel care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, a dus-o… la reparat! ”Voi avea şi alte soţii mai tinere sau soţi”

Publicat: 27 Jan. 2021, 14:20 Vedete

În luna decembrie a anului 2020, culturistul Yuri Tolochko s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă. Sportivul rus a șocat pe toată lumea, iar la nuntă au luat parte foarte mulți invitați!

Culturistul Yuri și păpușa lui gonflabilă, Margo, sunt căsătoriți de anul trecut. și călătoresc împreună peste tot. Recent, sportivul a anunțat că păpușica… s-a stricat! Astfel că a fost nevoit să o ducă la reparat. Sportivul a anunțat, de asemenea, că nu poate aștepta prea mult după păpușa lui și că îl bate gândul să o înșele, arată Ok Magazine.

„Iubita mea s-a stricat. Acum, ea este în curs de a fi reparată. Se află în alt oraş momentan. Când se va recupera, va fi o binecuvântare pentru amândoi”, zicea el. De asemenea, bărbatul zice că își înșală soția: „Probabil da, dar nu mai pot aştepta cât timp va mai sta ea în spital. Eu sunt capabil să admir obiecte, chiar şi mâncarea. Ele mă pot duce pe mine la orgasm”.

„Margo va fi cea mai în vârstă soţie a mea. Voi avea şi alte soţii mai tinere sau soţi. O respect pe Margo, o iubesc. Totodată, nu-mi voi cumpăra o altă păpuşă sexuală, ea va fi singura. Cu toate acestea, dacă cineva îmi dă o păpuşă gonflabilă de sex masculin, chiar o copie a mea, o să o accept. O să fie o plăcere să întreţin relaţii intime cu mine. Pentru moment, sunt în căutare de obiecte cu care să am parte de sex nebun”, a scris el pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

Cum a început povestea lor de dragoste

Sportivul şi-a întâlnit soţia într-un club de noapte, în 2019. Pentru că a fost dragoste la prima vedere, acesta a hotărât să facă pasul cel mare cât mai repede, iar iniţial nunta lor a planificată pentru martie 2020, dar anulată din cauza pandemiei. Imaginile distribuite pe rețelele sociale arată cât de fericit este sportivul alături de partenera sa, stilul de viață romantic al cuplului, inclusiv vacanțe însorite pe care le au destul de des.

Într-o postare de pe Instagram, Tolochko a scris: „Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult. Cu timpul și experiența, Margo și cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversație.”

Sursă foto: instagram culturistul Yuri Tolochko

Publicat: 27 Jan. 2021, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă