VIDEO. Yuri Tolochko, un celebru culturist rus s-a căsătorit cu păpuşa lui gonflabilă. Cum a arătat evenimentul la care au participat sute de persoane

Publicat: 11 Dec. 2020, 13:17 Vedete

Yuri Tolochko a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă. Sportivul rus a șocat pe toată lumea după ce a publicat imaginile de la evenimentul la care au participat sute de persoane. 

Yuri Tolochko trăiește o dragoste pe care nu mulți o pot înțelege. De anul trecut trăiește alături de o păpușă cu care călătorește în toată lumea, se pozează în fel şi fel de ipostaze, spre uimirea celor care îi urmăresc pagina de Instagram.

Cum a început povestea lor de dragoste

Sportivul şi-a întâlnit soţia într-un club de noapte, în 2019. Pentru că a fost dragoste la prima vedere, acesta a hotărât să facă pasul cel mare cât mai repede, iar iniţial nunta lor a planificată pentru martie 2020, dar anulată din cauza pandemiei.

În urmă cu câteva zile însă, cei doi și-au unit destinele în fața oamenilor prezenți.

Îmbrăcat într-un smoching negru și papion, Yuri Tolochko este surprins în momentul în care o sărută pe Margo, care pare puțin rigidă în rochia albă de mireasă.

Cei doi au dansat toată noaptea și s-au distrat alături de prietenii lor care nu au avut nicio problemă cu decizia bărbatului.

”Ai o personalitate puternică, dar înăuntru e un suflet tandru”, i-a spus bărbatul proaspetei sale soţii în fața tuturor invitaților.

Imaginile distribuite pe rețelele sociale arată cât de fericit este sportivul alături de partenera sa, stilul de viață romantic al cuplului, inclusiv vacanțe însorite pe care le au destul de des.

Într-o postare de pe Instagram, Tolochko a scris: „Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult. Cu timpul și experiența, Margo și cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversație.”

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 11 Dec. 2020, 13:17 Vedete
Pe aceeași temă