EXCLUSIV| Alina Pușcău este pregătită să se căsătorească! Cine este alesul: “Am fost cerută de două ori în căsătorie de același bărbat. Ne cunoaștem de o viață!”

Publicat: 27 Feb. 2021, 18:51 Vedete

Românca Alina Pușcău, cunoscutul model care i-a pus inima pe jar celebrului actor Vin Diesel, s-a destăinut exclusiv pentru Ciao.ro.

Frumoasa vedetă a fost una dintre concurentele surpriză de la “Ferma”, show-ul de la ProTV, și a rămas o perioadă bună de timp în România. Azi dimineață însă Alina Pușcău s-a îmbarcat în avionul de Los Angeles și se va reîntoarce la Hollywood, acolo unde va filma curând pentru un film de Oscar, alături de nume celebre din industrie precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Martin Scorsese și mulți alții. Alina a declarat exclusiv pentru Ciao.ro că iubitul ei misterios a cerut-o în căsătorie și că este mai pregătită ca niciodată să facă pasul cel mare!

Alina, ai vorbit recent despre căsătorie! Ți-ai găsit alesul, ești pregătită să faci pasul cel mare?

Am fost cerută de două ori în căsătorie de același bărbat. Suntem prieteni de foarte mult timp și când știi că doi oameni sunt unul pentru celălalt, e vorba doar de timp…Totul se întâmplă la momentul potrivit!

Și ai acceptat?

Cred că a trebuit să lucrez la mine, să știu ceea ce vreau, ceea ce nu vreau, a fost cariera mea și cariera lui… Adică el a vrut! Cred că aveam 27 de ani când m-a cerut prima dată, ieșisem dintr-o relație de 5 ani de zile. Bărbații simt…dar mi-a fost frică, mi-a fost frică de mine că o să mă pună într-o cușcă și nu mai pot să ies de acolo. Eu gândeam ca un bărbat…Nu pot să dau foarte multe detalii, există cineva în viața mea, dar e ca un fel de puzzle. Degeaba ți-e scris în destin să fii cu cineva dacă nu simți în momentul respectiv. Am pus cariera pe primul loc și nu am avut timp să intru într-o relație de durată atunci. Relațiile pe care le-am avut până acum nu s-ar fi finalizat cu o căsătorie. Când eram cerută în căsătorie, tot timpul parcă era ceva… parcă nu mai eram îndrăgostită de persoana respectivă.  Acum este diferit! Am știut că el este un bărbat de calitate, și este un om extraordinar și este un băiat care vine dintr-o  familie foarte bună, foarte educat, foarte deștept, dar eu nu eram pregătită.

Este din lumea asta în care te învârți tu, actor, din lumea cinematografică?

El face de toate, este antreprenor, e de peste tot și este peste tot.

Ești pregătită acum pentru căsătorie?

Sunt pregătită într-adevăr pentru căsătorie! Mi-am dat seama unde am greșit și i-am spus și lui chestia asta și nu înțelegea de ce nu sunt cu el și el e cu altcineva  și tot aveam amândoi alte relații. El a fost întotdeauna pregătit pentru a se căsători cu mine.  Ne cunoaștem de o viață! Este mult mai profund!

Ce pretenții ai tu de la bărbatul de lângă ține, având în vedere că ai trăit 25 de ani la Hollywood? Cum ar trebui să fie el ca să te cucerească pe deplin?

Da, am trăit mai mult în America decât în România! Trebuie să fie deschis, trebuie să fie bărbat adevărat, dar cel mai mult, la modul general, depinde mai mult de femeie decât de bărbat. Aici depindea foarte mult de mine, nu depindea de el!

Îți dorești copii la un moment dat? Te vezi mămică?

Da! Înainte îmi doream să am patru copii, acum nu știu câți pot să fac (rade)!

Azi pleci din România, înapoi în America! Vei filma pentru un film de Oscar și o vei interpreta pe Sophia Loren în tinerețe. Vei juca alături de Leonardo DiCaprio, Gerard Butler! Cum este? Ai emoții?

Este un film despre viața lui Cellini, o să fie și Martin Sorsese, Steven Spielberg, vor fi mai multe nume cunoscute în acest film. Este un film de Oscar. Mie mi-a plăcut mereu de Sophia Loren, am aflat acum că va fi în film și Anthony Hopkins. Nu filmez împreună cu Leonardo DiCaprio și Gerard Butler, dar vor fi și ei în film.

 

 

 

Publicat: 27 Feb. 2021, 18:51 Vedete
Pe aceeași temă