A consumat sase energizante zilnic si a avut nevoie de o operatie pe inima! E socant prin ce a trecut la doar 33 de ani

Publicat: 21 May. 2019, 14:54 Life

Tanara pe nume Samantha Sharpe a avut nevoie de o interventie chirurgicala foarte periculoasa. Totul pentru ca a consumat o cantitate semnificativa de energizant.

Femeia este originara din Marea Britanie si avea ca obicei sa consume sase energizante zilnic. Din pacate, insa, nu a facut altceva decat sa isi altereze starea generala de sanatate. Dupa o perioada, a inceput sa aiba stari de lesin, dar nu s-a oprit din a bea energizante.

Bauturile carbogazoase de acest tip contin foarte mult zahar si cafeina. Din acest motiv, trebuie alese ca alternativa in locul clasicei cesti cu cafea foarte rar, si in moderatie. Samantha Sharpe a baut sase energizante zilnic si a ajuns pe patul de spital, in cele din urma.

Tanara a consumat sase energizante zilnic!

Medicii s-au speriat cand au vazut in ce hal ajunsese, intr-un timp relativ scurt. Tanara de 33 de ani a fost supusa unei interventii la nivelul inimii, pentru ca i-a fost implantat un stimulator cardiac. Sapte copii din Iasi au ajuns la spital dupa ce au consumat energizant

A consumat sase energizante zilnic si a avut nevoie de o interventie pe inima

Samantha este, de asemenea, si mama a trei copii si isi dorea mereu sa fie activa, pentru ca altfel, spune ea, nu ar mai fi putut face fata oboselii cotidiene. Stresul de acasa si cresterea copiilor au facut-o pe tanara sa bea atat de mult energizant. Nu si-a dat seama ca se otraveste si ca obiceiul ei era foarte periculos pentru sanatate.

Astfel, specialistii s-au ingrozit cand au vazut ce si-a facut Samantha. Femeia a baut timp de patru ani de zile energizant. Isi cumpara mai multe doze de bautura carbogazoasa, pe care le tinea la indemana si le consuma cand resimtea oboseala.

Unul dintre efectele negative pe care tanara le-a resimtit au fost pierderile de cunostinta. Astfel de episoade deveneau tot mai dese, inainte sa mearga la medic. Un consum atat de mare de energizante poate duce si formarea pietrelor la rinichi, dar si la diabet de tip II. A fost avertizata de cei din familie sa nu mai bea atat de mult energizant. N-a tinut cont de sfaturile nimanui, pana cand n-a ajuns pe masa de operatie.

„Am trei copii si viata de zi cu zi m-a fortat sa consum bauturi energizante. Lucrez si seara, si ma ajutau sa fac fata. Ma trezeau si imi dadeau energie. In anul 2014, consumam si pana la 5-6 doze pe zi”, a povestit Samantha. Dupa operatia pe cord, femeia s-a recuperat in aproximativ un an de zile.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 21 May. 2019, 14:54 Life
Pe aceeași temă