A baut 25 de doze de energizant intr-un timp record! Cateva ore mai tarziu a simtit ca se prabuseste. Ce au descoperit medicii cand barbatul a fost dus de urgenta la spital

Publicat: 09 feb. 2018, 14:00 Autor: madalina m. Life

Un barbat din Marea Britanie a baut intr-un timp record 25 de doze de energizant, dar rezultatul a fost unul aproape fatal.

Acesta a simtit ca se prabuseste dupa sase ore de cand incepuse sa bea energizant si se afla intr-un club unde facea karaoke. A fost dus de urgenta la spital, insa medicii au crezut la un moment dat ca nu il mai pot salva pe Nick Mitchell.

In varsta de 56 de ani si tatal a trei copii, barbatul din West Yorkshire, in Marea Britanie, a marturisit dupa ce si-a revenit si era pe patul de spital ca aceasta bautura ar trebui in mod clar interzisa.

A baut 25 de doze de energizant si aproape a murit

Nick Mitchell a baut 25 de doze de energizant in doar 6 ore. El mersese alaturi de niste prieteni intr-un club pentru a face karaoke. Doar ca distractia aproape l-a costat viata si totul s-a terminat la spital.

Fara sa isi dea seama cat de periculoasa e pentru el acea bautura carbogazoasa, Nick a continuat sa ceara doar energizant. La scurt timp i s-a facut rau si a fost dus rapid la spital, spre groaza celor care il acompaniau.

Odata ajuns pe mana medicilor, acestia au descoperit ca Nick facuse trei atacuri cerebrale, dar si ca avea o hemoragie la nivelul creierului.

A baut 25 de doze de energizant si aproape a murit

Totodata, Nick a marturisit ca a baut toate acele doze de energizant fara a fi constient de pericolul real pe care aceasta bautura il ascunde.

„Dozele de energizant aproape m-au omorat! Am fost la un pas de moarte si m-am gandit ca s-ar putea sa nu supravietuiesc operatiei”, a povestit barbatul de 56 de ani.

„Ar trebui sa nu mai fie comercializata o asemenea bautura. Energizantele sunt la fel de rele precum drogurile si ar trebui interzise categoric”, a mai adaugat Nick Mitchell.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 09 feb. 2018, 14:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă