Iata ce se intampla daca torni Coca Cola in rezervorul unui BMW! Rezultatul e unul neasteptat si poate fi observat in doar un minut VIDEO

Publicat: 27 dec. 2017, 14:18 Autor: madalina m. Viral

Un barbat a decis sa faca un experiment, asa ca a filmat totul, alaturi de cativa prieteni. A cumparat special un autoturism BMW pentru a putea observa ce se intampla atunci cand pune doi litri de Coca Cola in rezervorul respectivei masini.

Rezultatul s-a putut vedea dupa doar un singur minut de cand masinii ii este facut plinul cu Coca Cola in loc de benzina, fiind unul neasteptat.

Cel care a realizat totul a fost un vlogger care s-a facut remarcat pe YouTube datorita experimentelor sale, iar de aceasta data a reusit sa starneasca curiozitatea a peste patru milioane si jumatate de oameni.

Iata ce se intampla daca torni Coca Cola in rezervorul unui BMW

Imediat dupa ce filmuletul a fost urcat pe YouTube, acesta a devenit viral instant. Toata lumea a putut vedea ce se intampla cu acel BMW cumparat special cu o mie de dolari, pentru a fi testat.

Multi internauti i-au atras atentia barbatului ca masina se va strica, lucru care s-a si intamplat, insa fiind doar partial adevarat. Autoturismul nu a mai mers dupa un singur minut din clipa in care a pornit.

Rezervorul acestuia era plin cu Coca Cola, dar si benzina, si acel BMW a inceput sa scoata un sunet straniu in clipa in care soferul a plecat de pe loc.

Zgomotul a putut fi auzit o perioada, dupa care masina a inceput sa incetineasca tot mai mult. Asta pana in punctul in care vlogger-ul, care se afla in acel BMW, a decis sa traga pe dreapta cand aproape nu mai putea controla deloc autoturismul.

Masina s-a oprit la scurt timp, iar motorul a „murit” fiind inecat in acel cocktail de benzina si Coca Cola. Zgomotul straniu a putut fi auzit tot mai tare pana cand masina nu a mai functionat absolut deloc si nu mai putea fi pornita cand era bagata cheia in contact.

Totusi, dupa ce a fost dusa la mecanic, masina mai putea fi salvata, insa doar costurile de inceput erau destul de mari. Ar fi costat 135 de dolari sa poata fi curatata bautura racoritoare din rezervor, dar niciun mecanic nu putea garanta ca acel BMW va mai merge dupa aceasta operatiune.

(sursa: gizmodo.com)

Publicat: 27 dec. 2017, 14:18 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă