Dorian Popa a rămas fără bolidul său preferat!

Publicat: 12 Aug. 2020, 14:01 Vedete
Dorian Popa a rămas fără bolidul său preferat!

 Dorian Popa şi-a luat la revedere de la maşina sa, bolidul pe care l-a îndrăgit enorm. Artistul şi-a vândul bolidul pe care l-a făcut atât de cunoscut în mediul online. 

Bolidul pe care l-a vândut Dorian Popa este un BMW X6 în valoare de 80.000 de euro. Cu câteva luni în urmă, Dorian Popa a hotărât că maşina sa nu arată așa cum și-ar dori și a apelat la o firmă de tunning auto pentr a-și schimba întreaga mașină. Rezultatul a fost fenomenal, bolidul acestuia arând ca o navă spațială, așa cum se vede în clipul postat pe Youtube, atunci când artistul a văzut mașina prima dată.

Dorina Popa şi-a luat adio cu greu de la vechea maşină

„Pentru ultima oară, dăm numărul jos. O pupăm dulce pe mașchinuță și îi spunem pa-pa: „Să fii fericită și să fii fată bună mai departe”! Mă încearcă un sentiment ciudat. E mașina alături de care am petrecut cele mai multe peripeții, pe care voi o cunoașteți cel mai bine. Trebuie să recunosc că mă încearcă așa o emoție…parcă plec la facultate și o las pe mamișor acasă”, a zis Dorian Popa.

Noul proprietar a scos din buzunar 37.000 de euro pentru a conduce „mașchinuța” vedetă în mediul online.

„Sunt genul de om care preferă să dea o mașină la adevărata ei valoare. Dacă m-aș fi chinuit să o dau cu un 38-39.000, ar fi însemnat că îmi doresc să fiu un samsar, un om care se ocupă cu mașini. Am dat mașchineta țipletă”, a mai spus Dorian Popa.

Publicat: 12 Aug. 2020, 14:01 Vedete
Pe aceeași temă