Ce mașină are Andreea Marin. Costă mai mult decât un apartament!

Publicat: 02 Jan. 2020, 12:32 Vedete

Andreea Marin este renumită pentru gusturile sale rafinate, pentru eleganţa şi frumuseţea sa. Nici atunci când vine vorba de maşina pe care o conduce, vedeta de televiziune nu face rabat de la eleganţă şi frumuseţe.

Andreea Marin deține o mașină de 90.000 de euro, un BMW X 4 de culoare negră, care întoarce orice privire.

Mai mult decât atât, Andreea Marin este imaginea BMW în România, încă de pe vreamea când era căsătorită cu Ștefan Bănică Junior.

Cine este Andreea Marin

Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune. Ea și-a început cariera la TVR Iași, la vârsta de 19 ani, cu emisiunea ‘Țara lui Piticot’. Vedeta s-a mutat la București și a continuat ca editor și prezentator al principalului jurnal de știri al televiziunii române. Mai apoi a devenit realizator si director de la programe la emisiunea ‘Surprize surprize’, un show răsunător.

Zâna a fost moderator și director de program al emisiunii „Prețuiește viața’, care a fost difuzată în fiecare duminică seara la TVR 1. Este președinte fondator al Fundației ‘Prețuiește Viața’ care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate.

Sursa foto: Click.ro

Publicat: 02 Jan. 2020, 12:32 Vedete
Pe aceeași temă