La un pas de moarte din cauza unei rani pe buza. Ce boala fatala avea tanara si medicii au ignorat-o!

Publicat: 08 iul. 2019, 14:34 Autor: Echipa Ciao.ro Life
La un pas de moarte din cauza unei rani pe buza. Ce boala fatala avea tanara si medicii au ignorat-o!

O tanara a fost de urgenta la medici cu o problema. Acestia au tratat-o superficial. I-au spus ca are amigdalita si i-au dat paracetamol.

Fata a fost la un pas de moarte din cauza unei rani pe buza. Annie Lovegrove, din Ipswitch, s-a intors de urgenta la spital, a doua zi dupa ce medicii au diagnosticat-o cu amigdalita. Fetei i s-a facut rau si a avut nevoie de 50 de transfuzii de sange, informeaza Thesun.co.uk.

La un control mai amanuntit, medicii au aflat ca tanara sufera de o boala rara de sange. Acestia sustin ca, daca nu venea imediat la spital, murea acasa. Tanara a facut ulcer in gura, in luna ianuarie. Dupa ce s-a tratat acasa, fara succes, s-a dus la medic.

La un pas de moarte din cauza unei rani pe buza

La un pas de moarte din cauza unei rani pe buza
La un pas de moarte din cauza unei rani pe buza

„Am avut ulcer in gura de la jumatatea lunii ianuarie. In plus, aveam vanatai pe corp pe care nu tineam minte sa mi le fi facut. Dupa o saptamana de tratament de la farmacie, am fost la medic. Problema mea nu se ameliora, ci se inrautatea.

Medicii mi-au dat antibiotice. Am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau. Nu mai aveam energie si ma durea capul des. Dupa o saptamana de antibiotice, eram slabita. Mama m-a dus din nou la medic. A doua oara m-au diagnosticat cu amigdalita pentru ca aveam rani pe ele”, sustine tanara, care a fost la un pas de moarte.

Diagnosticul ei – anemie aplastică severă

La un pas de moarte din cauza unei rani pe buzaTanara avea putine celule albe și neutrofile in sânge. Era in pericol sa contracte orice infectie si a fost pusa in carantina pana in februarie. Atunci a aflat ca sufera de anemie aplastică severă. Tanara a primit 50 de transfuzii de sange pentru a nu muri. Doua persoane dintr-un milion de oameni sunt diagnosticate cu anemie aplastică severă.

Medicii i-au zis ca are raie si au trimis-o acasa. Boala FATALA care se ascundea in simptomele acestea aproape a ucis-o

Tanara a fost supusa unui tratament dur de chimioterapie. Apoi medicii au pus-o pe lista de transplant de maduva osoasa. Tanara de 21 de ani si-a pierdut parul si a fost nevoita sa isi scoata cateva ovule. Din cauza chimioterapiei, a ramas infertila pe viata.

Femeia de 53 de ani careia ii cad toate unghiile fara sa faca nimic! Imaginile groaznice cu degetele ei si cum boala asta misterioasa i-a distrus viata!

Tanara si-a facut transplant de maduva de la sora ei, in luna mai. Acum asteapta sa se vindece complet si spera ca boala sa nu mai reapara. Vezi aici mai multe poze cu tanara.

Sursa foto: Facebook

Boala fatala confundata cu menopauza! A murit pentru ca n-a fost diagnosticata la timp 🙁

Publicat: 08 iul. 2019, 14:34 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă