Bianca Dragusanu si Alex Bodi, despartire definitiva! Alex a fost cel care a facut totul public

Publicat: 08 Jul. 2019, 13:27 Vedete

Cand totul parea perfect in relatia lor si lumea ii vedea casatoriti, Bianca si Alex si-au spus adio.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, despartire definitiva! Totul era lapte si miere intre cei doi si chiar au vorbit des despre faptul ca vor sa-si intemeieze propria familie.

Au aparut des la evenimente mondene impreuna in ultimul timp iar pe social media era plin de poze si postari fericite, in care demonstrau cat de mult se iubesc si faptul ca sunt nedezlipiti unul de altul.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, despartire definitiva

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, in club

Se pare insa ca ceva s-a intamplat, si foarte grav, fiindca de data aceasta au pus capat relatiei definitiv, dupa cum a spus chiar Alex Bodi pe social media. S-a tot vehiculat ca s-au despartit, insa abia acum a venit si confirmarea oficiala.

„În urma unor discuții și din cauza unor ”evenimente”, am ales de comun acord sa punem capăt relației, dar de data asta definitiv” a scris acesta. Cei doi s-au despartit si impacat de mai multe ori, insa ruptura finala s-a produs in cele din urma.

Bianca Dragusanu inca nu a declarat nimic pe aceasta tema, insa dupa cum a mai procedat si in alte dati, probabil o sa treaca reoede peste si o sa se focuseze pe alte lucruri importante pentru ea.

Soferul Biancai Dragusanu, prins drogat la volan. Ce a consumat tanarul

Tanarul se numeste Alexandru P. si se afla la volanul unui Porsche Cayenne de culoare alba. Pe locul din dreapta se afla nimeni alta decat Bianca Dragusanu. Masina celor doi a fost oprita de filtrul politiei rutiere.

Masina a fost trasa pe dreapta chiar la punctul de plată al peajului la podul de la Feteşti. Masina a fost inmatriculata in Bucuresti. Tanarul Alexandru P. a fost testat pentru droguri si a iesit pozitiv la cocaina, informeaza observator.tv.

Polițiștii de la Crimă Organizată au oprit pentru verificări un SUV la bordul căruia se afla liderul clanului Kalu, cel care o avea în dreapta pe nimeni alta decât… Bianca Drăgușanu, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Socata, blonda si-a pus o haina pe cap pentru a nu fi fotografiata. Cu toate ca a refuzat sa stea de vorba cu presa, Bianca Dragusanu va avea de dat explicatii acum Politiei Romane.

Publicat: 08 Jul. 2019, 13:27 Vedete
Pe aceeași temă