Ce note au luat Fulgy si Marga de la Clejani la BAC! Rezultatele lor sunt RUSINOASE!

Publicat: 08 iul. 2019, 13:50 Autor: Simona News 3

Nici copiii vedetelor nu au scapat de emotiile Bacalaureatului, iar unii dintre ei nu au putut sa le depaseasca.

Ce note au luat Fulgy si Marga de la Clejani la BAC! Margherita si Fulgy, copiii Vioricai si a lui Ionita de la Clejani, au sustinut examenul de Bacalaureat 2019.

Din pacate pentru ei, rezultatele au fost cel putin rusinoase, mai ales ca sunt persoane publice si toata lumea a fost cu „ochii” pe ei, presiunea fiind cu atat mai mare.

Ce note au luat Fulgy si Marga de la Clejani la BAC!

Ce note au luat Fulgy si Marga de la Clejani la BAC

Ori pregatirea nu a fost facuta asa cum trebuie, ori emotiile au fost mult prea mari. Cert e ca cei doi au luat note extrem de mici, in special Fulgy.

In urma cu cateva zile de sustinarea examenelor, baiatul Vioricai si a lui Ionita de la Clejani a fost impulsionat sa dea tot ce e mai bun printr-un cadou extravagant.

Acesta a primit un bolid de lux, un super Mercedes S Class 2016, care mai mult i-a distrat atentia, fiindca nu este pe masura notelor obtinute, si anume 5.85 la Limba si Literatura Romana, 4,35 la Istorie si 3,7 la Geografie, potrivit Cancan.

Nici sora acestuia nu a obtinut note bune la sustinerea examenului de Bacalaureat, insa au fost putin mai mari decat ale fratelui sau. Din pacate, nu suficient de mari pentru a trece examenul: 6,4 la limba si literatura romana 5,2 la istorie si 6,35 la geografie.

Margherita de la Clejani, aparitie de infarct la Maruta in emisiune!

Fiica lautarilor de la Clejani a avut o aparitie impresionanta in direct la Catalin Maruta in emisiune unde a ales sa vina cu un decolteu urias.

Fiica Clejanilor a slabit si si-a facut o multime de operatii estetice iar acum arata asa cum si-a dorit dintotdeauna si face tot posibilul sa se imbrace cat mai sexy si sa le arate tuturor cat de bine arata. Ultima ocazie de a arata public transformarea ei dupa ce a pierdut multe kilograme, dar a castigat niste silicoane si buze impresionante, a fost la Catalin Maruta in emisiune.

„Mama, mama, mama! Ce aparitie, ce senzatie, arati trasnet pe cuvantul meu de onoare. Nici nu pot sa ma uit la tine, Margherita, poate se uita Ionita la televizor”, au fost cuvintele cu care Maruta a complimentat-o dupa ce a vazut cum a ales sa vina imbracata in emisiune.

Publicat: 08 iul. 2019, 13:50 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă