Boala fatala confundata cu menopauza! A murit pentru ca n-a fost diagnosticata la timp :(

Publicat: 20 iun. 2019, 18:16 Autor: madalina m. Life

A murit dupa ce a confundat menopauza cu o boala fatala! Femeia a avut un soc, atunci cand a auzit verdictul din partea medicilor.

Boala fatala confundata cu menopauza. Aceasta a murit pentru ca nu si-a dat seama mai din timp de simptomele problemei medicale de care suferea. A aflat cand era prea tarziu ca mai are foarte putin de trait.

Lucy Farnsworth si-a ignorat simptomele inca de la inceput. Dupa o vreme, a inceput sa aiba episoade in care uita diverse lucruri. Ironia sortii face ca femeia sa fi fost chiar o asistenta medicala. Ea credea ca a intrat la menopauza, dar de fapt suferea de o afectiune foarte grava, care i-a adus sfarsitul.

Boala fatala confundata cu menopauza

Boala fatala confundata cu menopauza

In varsta de 52 de ani, Lucy a fost diagnosticata cu o tumora pe creier. A crezut ca simptomele bolii sunt cele legate de intrarea la menopauza si nu s-a dus sa isi faca imediat un control medical amanuntit. Fetita asta s-a nascut cu o tumora inoperabila pe creier

Episoadele sale de amnezie au devenit tot mai dese, asa ca familia a indemnat-o sa mearga de urgenta la spital. Specialistul care s-a ocupat de cazul ei i-a marturisit ca are o tumora pe creier. Lucy, alaturi de cei dragi, au avut un soc de proportii. Boala fatala a lasat-o pe femeie neputincioasa, pentru ca nu a mai putut fi tratata corespunzator si a murit.

Lucy era originara din Driffield, Marea Britanie, si a decedat in luna mai, din 2018. Mama de 52 de ani s-a stins la doar 14 luni de cand fusese diagnosticata. Totul in ciuda faptului ca a fost supusa la o operatie pe creier, pentru a-i fi scoasa tumora. Ea a urmat si sedinte de chimioterapie. Din pacate, a fost diagnosticata si cu cancer la san, iar corpul ei nu a putut sa mai lupte cu boala.

„Nu au existat semne reale pentru Lucy, nu si-a dat seama ca e bolnava. A devenit doar mai uituca si de aceea a decis sa faca o programare la medic. A fost trimisa direct la spitalul Hull Royal, unde medicii si-au dat seama ca e vorba de ceva grav. Lucy ajunsese sa nu mai poata citi ora de pe ceas sau sa isi aduca aminte propria adresa”, a povestit Sami Dee, o apropiata.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 20 iun. 2019, 18:16 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă