Celebrul chef, Andrew Fairlie, a murit la 54 de ani! Avea o tumora pe creier

Publicat: 22 ian. 2019, 15:20 Autor: Simona Vedete

Bucatarul de la "Masterche" a fost diagnosticat cu o tumora pe creier in 2005 si a murit in decursul zilei de azi.

Ani intregi s-a luptat cu boala, fiind supus la chimioterapie, radiografii si operatii. Insa in cele din urma, boala a invins iar organismul a cedat.

Andrew Fairlie a fost fortat sa se retraga anul trecut, dupa ce optiunile cu privire la tratament s-au epuizat, iar tatal sau, Jim Fairlie, a spus ca Andrew a fost inconjurat de cei dragi, incluzand-o si pe sotia sa, Kate, atunci cand acesta s-a stins din viata.

„Cu profunda tristete si durere va anunt, ca preaiubitul nostru fiu, Andrew, a murit. Sotia sa, Kate, impreuna cu restul familia, a stat non-stop alaturi de el, in ultimele saptamani. Acesta a plecat linistit dintre noi in aceasta dimineata insa realizarile si amintirile cu ele vor trai in continuare” a scris tatal sau, Jim, pe Twitter.

Potrivit publicatiei Mirror, Prim-ministrul Nicola Sturgeon a platit tribut chef-ului scotian, spunand pe Twitter:

Celebrul chef, Andrew Fairlie, a murit la 54 de ani

Andrew Fairlie si Regina Elisabeta a II-a

„Imi pare atat de rau sa aud ca Andrew Fairlie a murit. Condoleante familiei sale. Andrew a plecat dintre noi mult prea devreme, insa realizarile sale vor fi intotdeauna amintite iar mostenirea sa o sa inspire urmatoarele generatii de bucatari de talie mondiala. A fost un privilegiu sa-l cunosc.”

Andrew a primit cumplita veste in iunie 2018 privind imposibilitatea de a mai face vreun tratament, pentru ca umflatura din jurul tumorii ii afecta mobilitatea.

„S-a ajuns in punctul in care trebuie sa fac totul public, pentru ca mana stanga imi este acum inutila iar piciorul stang aproape ca nu pot sa-l mai misc. A fost clar pentru mine ca nu mai sunt in siguranta in bucatarie” a spus Andrew pentru The Cateter.

Publicat: 22 ian. 2019, 15:20 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă