A murit de gripa, din cauza medicilor. Au trimis-o acasa, in loc sa o interneze: „Au tinut-o 2 ore la spital”

Publicat: 22 Jan. 2019, 13:32 Life

Parchetul şi Direcţia de Sănătate Publică investighează sfârşitul unei femei de 45 de ani dupa ce sotul ei a facut dezvaluiri socante.

Pacienta a murit de gripa, din cauza medicilor. Testele facute de medicii legisti in timpul necropsiei au indicat prezenta virusului gripal in corpul victimei. Sotul femeii de 45 de ani ii acuza pe doctorii din Slobozia de indiferenta, sustine stirileprotv.ro.

Inainte sa moara, femeia a mers la spital. Acolo i s-a prescris un tratament pentru viroza si a fost trimisa acasa. A ajuns in urma cu 8 zile la spital, prima oara. Medicii au consultat-o, i-au dat tratament si au trimis-o acasa. Femeia tusea, avea febra si dureri musculare.

Medicii i-au spus ca e posibil sa aiba o infectie urinara si au trimis-o la ginecolog. A doua zi, femeia s-a intors din nou la Urgenta. Era in stare mai grava si medicii au decis sa nu o interneze. Au trimis-o acasa, pentru a doua oara.

Acasa, i s-a facut si mai rau si sotul a sunat la ambulanta. A venit un echipaj fara medic. Asistentul medical de pe ambulanta nu a putut sa o salveze. I-a facut manevrele de resuscitare in zadar. Cand a ajuns a doua salvare cu medic in ea, femeia era deja moarta.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Jan. 2019, 13:32 Life
Pe aceeași temă