Debbie McGee s-a operat de cancer, in secret. Boala a fost declansata de decesul sotului vedetei TV

Publicat: 26 ian. 2019, 16:34 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vedeta tv in varsta de 60 de ani a fost operata saptamana trecuta, in mare secret. Medicii i-au scos doua tumori.

Debbie McGee s-a operat de cancer, in secret. In timpul unui control de rutina, medicii i-au gasit tesut canceros la sanul stang. Vedeta tv a decis sa se opereze in mare secret. Medicii i-au scos doua tumori, informeaza The Sun.

Debbie McGee este vaduva magicianului Paul Daniels. Aceasta sustine ca boala a fost activata la moartea sotului sau. Vedeta sustine ca e speriata de moarte si spera sa se faca bine. Debbie sustine ca boala a fost declansata de stresul pierderii sotului sau.

Debbie McGee s-a operat de cancer, in secret

Debbie McGee s-a operat de cancer, in secretVedeta din The Strictly tine doliu dupa sotul ei de 2 ani si jumatate. In acest timp a aflat ca are cancer. Sotul ei, magicianul Paul Daniels, a murit in 2016, la varsta de 77 de ani, de tumora pe creier.

Debbie McGee s-a operat de cancer, in secretDebbie McGee s-a operat dupa ce i s-au gasit doua galme la san. Vedeta e convinsa ca stresul si durerea pierderii sotului i-a declansat boala. In plus, are o prietena care trece prin aceeasi situatie similara, suferind de cancer in ultimii 4 ani, de cand si-a pierdut sotul.

Debbie McGee s-a operat de cancer, in secretVedeta de 60 de ani a fost diagnosticata cu cancer in octombrie 2018. Pe 17 ianuarie 2019, s-a operat in mare secret. Medicii i-au spus ca se afla in afara oricarui pericol. Debbie McGee trebuie sa mearga regulat la control ca nu cumva cancerul sa ii reapara. Din fericire, nu are nevoie de chimioterapie sau radioterapie.

Publicat: 26 ian. 2019, 16:34 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă