Vlad episodul 13 online VIDEO. Eliza si Vlad sunt surprinsi in momente de tandrete

Publicat: 21 May. 2019, 14:45 Vedete
Vlad episodul 13 online VIDEO. Eliza si Vlad sunt surprinsi in momente de tandrete

Aseara a avut loc ultimul episod al serialului Vlad, pe care oamenii l-au asteptat cu sufletul la gura.

Vlad episodul 13 online VIDEO. In ultimul episod, Stefan primeste amenintari cu moartea atunci cand se astepta mai putin si se aliaza cu tatal Elizei pentru a-i gasi punctele slabe ale partenerului sau de afaceri, Vlad.

Matusa Eliza se simte din ce in ce mai rau si se afla pe patul de spital, de unde o suna pe mama lui Adrian pentru a o ruga sa vina la spital ca sa-i inmaneze testamentul. Insa nu reuseste sa-si duca planul pana la capat fiindca tatal Elizei ajunge imediat la spital, fiind anuntat de asistenta de intentiile femeii.

Dupa ce se intalneste de trei ori cu Eliza, Vlad ii marturiseste ca o iubeste iar ea il saruta fara sa mai tina cont de nimic. Sunt fotografiati pe ascuns, insa nu se stie cine i-a spionat.

Vlad episodul 13 online VIDEO full

Vlad episodul 13 online VIDEO

Primul episod al serialului Vlad, care este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel, a fost difuzat pe 25 februarie, si a generat multe critici in mediul online.

Serialul Vlad episodul 13 online VIDEO doar aici – Click pe link

Serialul Vlad – distributie

  • Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Serialul Vlad – filmarile au durat 6 luni

  • „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.
  • O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Vlad episodul 12 online VIDEO

Vlad episodul 11 online VIDEO

Vlad episodul 10 online VIDEO

Publicat: 21 May. 2019, 14:45 Vedete
Pe aceeași temă