Vlad episodul 12 online VIDEO. Miky si Barbu pun un plan diabolic la cale

Publicat: 14 May. 2019, 15:57 Vedete
Vlad episodul 12 online VIDEO. Miky si Barbu pun un plan diabolic la cale

Pe 13 mai 2019, a avut loc al 12-lea episod al serialului "Vlad", produs de Pro TV.

Vlad episodul 12 online VIDEO full. Miky si Barbu s-au aliat impotriva lui Vlad si au pus un plan diabolic la cale. Daca se va termina cu bine sau nu, o sa aflati in acest episod.

Pe de alta parte, Vlad isi ia ramas bun de la Petre, in timp ce Leo este hotarat sa plece si sa fie liber, asa cum si-a dorit mereu. Stefan si-a pus in plan sa n-o dezamageasca pe Elena, mai ales ca Vlad pune presiuni pe el pentru a lua o hotarare cu privire la afacerile pe care le are la orizont.

Stefan trece printr-o perioada extrem de proasta din cauza problemelor financiare si da numai de refuzuri peste tot, astfel ca se afla intr-o tensiune continua din cauza banilor si a timpului care trece in defavoarea lui.

Vlad episodul 12 online VIDEO full

Vlad episodul 12 online VIDEO

Primul episod al serialului Vlad, care este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel, a fost difuzat pe 25 februarie, si a generat multe critici in mediul online.

Serialul Vlad episodul 12 online VIDEO doar aici – Click pe link

Serialul Vlad – distributie

  • Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Serialul Vlad – filmarile au durat 6 luni

  • „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.
  • O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Vlad episodul 11 online VIDEO

Vlad episodul 10 online VIDEO

Vlad episodul 9 online VIDEO

Publicat: 14 May. 2019, 15:57 Vedete
Pe aceeași temă