Gabi Tamas si-a aflat sentinta. Ce pedeapsa a primit

Publicat: 14 May. 2019, 13:41 News 3
Gabi Tamas si-a aflat sentinta. Ce pedeapsa a primit

Fundasul celor de la Hapoel Haifa a fost prezent astazi la audierile tinute la Tribunalul din Haifal.

Gabi Tamas si-a aflat sentinta. Fotbalistul si-a aflat edeapsa definitiva dupa ce a fost prins in urma cu doua luni in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice.

Astfel, lui Tamas i s-a adus la cunostinta ca incepand de miercuri, 15 mai, va face munca in folosul comunitatii la Spitalul Rambam din Haifa.

Gabi Tamas si-a aflat sentinta

Gabi Tamas si-a aflat sentinta

Insa va fi monitorizat de un reprezentant al autoritatilor, pentru a se asigura ca isi respecta pedeapsa primita. Acesta va munci in cadrul spitalului timp de 5 zile pe saptamana.

Inafara de asta, va trebui sa achite o amenda de 3000 de shekeli, aproximativ 3.150 de lei romanesti si nu va mai avea voie sa conduca timp de 4 ani in Israel. In cazul in care va recidiva, va fi trimis la inchisoare pentru 6 luni.

In acest moment are restrictie si nu poate sa iasa din tara. Pasaportul lui se afla la politia din Israel si il va recupera abia peste doua luni.

„Sunt mulțumit că sunt liber, am trecut prin tot ce am trecut și știu că am greșit, mai ales că sunt într-o țară străină”, a spus Gabi Tamas pentru un canal de sport israelian , potrivit gsp.ro.

Gabi Tamas, retinut in Israel

Politia din nordul Israelului a urmarit pe autostrada o masina ce mergea cu 205 km/h. Automobilul se afla intr-o zona cu limita de viteza de 90 km/h. La volanul masinii se afla Gabi Tamas care a fost retinut in Israel de politie.

Dupa cativa km in care Gabi Tamas a gonit pe autostrada, politia l-a oprit. Cand fotbalistul a deschis geamul portierei din stanga, politia a simtit miros de alcool. După testele efectuate, Gabi Tamas avea o concentrație alcoolică de 0.77 g/l alcool pur în aerul expirat. Adica de 3 ori mai mare decât limita legală în Israel.

Publicat: 14 May. 2019, 13:41 News 3
Pe aceeași temă